nlc.hu
Utazás

Jakuza tematikájú szobákkal várja vendégeit egy szálloda

Egy japán szálloda jakuza tematikájú szobákkal várja vendégeit

A szobák megtervezésében egy virtuális youtuber vett részt, aki elvileg rendelkezik saját tapasztalatokkal a japán alvilágot illetően.

Új, jakuza tematikájú szobákkal igyekszik becsábítani a potenciális vendégeket egy japán szálloda. Aki úgy dönt, hogy az Ajitóban tölti az estét – vagy csak akár néhány órát – néhány tízezer forintért választhat börtöncellának, vagy kihallgató helységnek berendezett szobák közül, de arra is van lehetősége, hogy a bűnszervezet egyik hadurának irodájához hasonlító helységben bonyolítson le egy találkozót, vagy hajtsa édes álomra a fejét – számolt be Sora News 24. 

A Ninkjo Hotel börtöncellához hasonlító egyik kibérelhető szobája.

Fotó: Twitter /@ninkyo_hotel

Az Ajito egy, a Sizuoka prefektúrabeli Gotemba városban működő úgynevezett love hotel  (melyben nem csak teljes estékre, hanem akár két órára is lehet szobát foglalni), bár a vezetőség jobban szereti, ha leasure (kényelmi) hotelként emlegetik őket.

Az összesen nyolc szobából álló új részleget Ninkjo Hotelnek nevezik és megtervezésében részt vett Csoeki Taro nevű, virtuális japán youtuber. A karakter mögötti ember valódi személyiségéről nem lehet semmit tudni, de a férfinak elvileg személyes tapasztalatai vannak a japán alvilággal kapcsolatban. Ezzel együtt Twitter-oldalán Csoeki Taro igyekezett arról meggyőzni a közönségét, hogy  a hotel megtervezéséhez használt elemek, szervezetek és a szobák köré font történetek teljesen fiktívek. Egyúttal nyomatékosította, hogy a hotel új részlegének nem célja glorifikálni az erőszakot és bűnözést.

Nem ez Csoeki Taro első ilyen jellegű munkája. Korábban szintén részt vett egy jakuza tematikájú kávézó (Ninkjo Cafe) létrehozásában, az azonban nem volt hosszú életű. 2021 májusában nyitotta meg kapuit és idén februárban már be is zárt. Ennek ellenére a szálloda vezetősége bízik benne, hogy speciálisan kialakított új szobái tömegeket vonzanak majd. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top