nlc.hu
Utazás

Megint Párizsban hagyta utasait a Wizz Air

Megint Párizsban hagyott egy gépnyi utast a Wizz Air

Lassan már szép hagyománnyá válik a Wizz Air utasok meghosszabbított párizsi vakációztatása. Ezúttal is az esti járat volt a ludas.

A Wizz Air Párizs és Budapest között közlekedő, W6 2368 járat utasai kedd este 21 óra 36 perckor kaptak e-mailben értesítést arról, hogy a menetrend szerint 21 óra 30 perckor induló gépük csak másnap délben, 12 óra 40 perckor fog elindulni. Az Orly reptéren rekedt utasokat elszállásolták, és nyilatkozniuk kellett arról,  hány főre kérnek szállást – írja az rtl.hu a spabookra hivatkozva.

Wizz Air

Repül a Wizz Air gép, vajon Párizsban megáll? (Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre)

Az utasokat buszokkal szállították a hotelekbe, egy csoportjuk Facebook-csoportba szerveződött, hogy így próbálják segíteni egymást. Az egyik utas éjjel negyed háromkor arról írt, hogy a reptéren minden zárva van, nincs automata, és senkitől nem kapnak enni meg inni. Egyelőre nem tudni, mi okozta az esti járat kiesését. Utoljára a Wizz Air június végén hagyta Párizsban a Budapestre tartó utasait. A helyzetről folyamatosan frissülő infók itt olvashatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top