nlc.hu
Utazás

Elvesztek a dűne sztárjának poggyászai

Pipa a Dűne sztárja: Budapest felé elvesztek a poggyászai

Dave Bautista a nagy sikerű sci-fi második részének forgatásán vesz részt a magyar fővárosban.

Dave Bautistának volt szerencséje már több alkalommal is Magyarországon forgatni, a Dűne második részének munkálataira Zendaya és Timothée Chalamet mellett, úgy tűnik, titokban most Bautista is megérkezett a fővárosba. Legutóbbi Instagram-bejegyzése legalábbis erre enged következtetni, a színésznek ugyanis csomaggondjai adódtak, aminek kritikus kirohanásban hangot is adott – szúrta ki az Index.

Dave Bautista

Fotó: Rocco Spaziani/Archivio Spaziani/Mondadori Portfolio via Getty Images

Bautista bosszúsan a várakozva ücsörgő képe mellé a Dűne politikai világát mozgató fűszerkereskedelemre utalva azt írta:

A fűszernek áramlania kell… de nem addig, amíg vissza nem kapom a sz*rjaimat! Köszi American Airlines. Folyton új és érdekes módokat találtok arra, hogy elveszítsétek a táskáimat. Fontos frissítés: A 3 bőröndöm még mindig nincs meg, de legalább már tudjuk, hogy nincsenek együtt. Juhé! A légitársaság volt olyan kedves és megismertette a táskáimat a világgal. Teljesen ingyen!

A közönség Dave Bautistát olyan népszerű filmekből ismerheti, mint a Szárnyas fejvadász 2049, a Dűne, illetve  A galaxis őrzői-széria.

Mint arról korábban beszámoltunk, Budapesten egyre több rajongónak sikerül szelfizni Zendayával, Timothée Chalamet pedig egy budapesti vendéglőben tért be egy maceszgombócra.

Itt olvashatjátok korábbi kritikánkat a Dűne tavaly bemutatott, többszörösen Oscar-díjas első részéről. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top