nlc.hu
Utazás

Kitakarították az öltözőt a japán focisták

Makulátlan tisztaságot hagytak maguk után a japán focisták

Nem csak a szurkolók takarítottak a lelátón, a japán válogatott tagjai is rendet és tisztaságot hagytak maguk után az öltözőben.
A 2022. március 29-én készült fényképen a dohai al-Janoub Stadion öltözője látható, amely a 2022-es FIFA labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseinek ad otthont

A japán szurkolók egy szokatlan, de annál nagyobb elismerésre méltó szokása, hogy a meccsek után összetakarítanak maguk után a stadionban, és tisztaságot hagynak a széksorok között.

Így volt ez a négy évvel ezelőtti futball-világbajnokságon, és így van a mostani katari focivébén is. Először a nyitómeccs után szedtek szemetet a lelátón, majd miután hatalmas meglepetésre legyőzték a németeket, az ünneplés mellett arra is jutott idejük, hogy feltakarítsanak a stadionban.

A japánok jó szokását a válogatott tagjai is folytatták: makulátlan rendet és tisztaságot hagytak maguk után az öltözőben, sőt néhány origami madár formájában még ajándékkal is kedveskedtek. 

(24.hu)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: GABRIEL BOUYS / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top