nlc.hu
Utazás

Vilmos herceg és Katalin hercegné

Vilmos herceg és Katalin hercegné „földi halandókkal” repült együtt magángép helyett

Úgy döntöttek, hogy egy „sima” repülőjáratra váltanak jegyet, az emberek imádták őket ezért.
Katalin és Vilmos herceg repülőre száll

Vilmos herceg és felesége egy cseppet sem bánta, hogy hétköznapi emberek közé vegyültek, sőt, a szemtanúk szerint kifejezetten élvezték a helyzetet. Igaz, a kényelem érdekében inkább az első osztályon utaztak, de ezt nem lehet felróni nekik, hiszen 8 órás repülőút állt előttük és az őket kísérő személyzet előtt.

Az utaskísérők elmondása szerint a hercegi pár remekül érezte magát a fellegek felett és elbűvölően viselkedett. Olyannyira, hogy még az utasokkal is szóba elegyedtek: egy Brent Suttles nevű férfi arról számolt be, hogy megkérdezték, hova utazik, s hogy hogy érezte magát Londonban.

A Luke Horward nevű szerencsés utastársuk azt mesélte, egész biztos, hogy környezettudatos megfontolásból választották ezt a járatot, ami mindenképpen üdvözölendő döntés a trónfosztott Vilmos és Katalin részéről.

Az utaskísérők szerint ujjongás tört ki a gépen, mikor az emberek rájöttek, milyen illusztris személyekkel utazhatnak együtt, hiszen egyáltalán nem megszokott a hercegi párral egy levegőt szívni.

A világhálón is csupa pozitív visszajelzést kaptak a nemes gesztusért: „Ez aztán a példamutatás!”, „Végre valaki, aki nem csak prédikál, hanem cselekszik is!” – tette hozzá elismerően egy másik kommentelő.

Károly herceg idősebb fia és felesége egy díjátadó esemény miatt kerekedett fel, előtte azonban tettek egy pár napos kitérőt Bostonban.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top