Utazás

Bababarát wellness Noszvajon (x)

Wellness-ezni mindig jó, gyerekekkel pláne – ám az Oxigén Family Hotel a hétköznapi wellness-élményeken túl számos különleges élményt is biztosít a szállóvendégei részére. A bababarát wellness-szálloda az ország egyik legtisztább levegőjű településén, Noszvajon található. A Bükk hegység déli kapujában az egri borvidék legjobb nedűi és helyi ételkülönlegességek kecsegtetnek ínycsiklandó gasztronómiai élményekkel.

Bababarát wellness Noszvajon (x)
Gyerekanimáció és pecsétgyűjtő füzet

Persze az őszi pihenés akkor teljes, ha wellness élményekkel koronázzuk. Az Oxigén Family Hotel családi wellness birodalmában  picik, kicsik, nagyok és a szülők is megtalálják a megfelelő őszi programot. A pancsolás előtt vagy után pedig a gyerkőcök részt vehetnek a kreatív fejlesztő programok egyikén: babaúszás, mini chef, babamasszázs tanfolyam, mondókázós foglalkozás, kreatív kézműveskedés, minidiszkó… felsorolni is sok lenne mindent! A gyerekanimációs programokon való részvételért a kicsik pecséteket gyűjthetnek a saját kis füzetükbe, az összegyűjtött pecséteket pedig ajándékokra vagy kedvezményre válthatják be. Jól hangzik?

Bababarát wellness Noszvajon (x)
Wellness és gyerekfelügyelet

Jó ez a sok gyerekfoglalkozás, de néha anya is szeretne pihenni? Erre is van megoldás! A szülők – az animátorokkal egyeztetve – kérhetnek gyermekfelügyeletet, és szabad idejükben nyugodtan szaunázhatnak, esetleg exkluzív masszázsok és kozmetikai kezelések közül választhatnak.

Bababarát wellness Noszvajon (x)
Mit csomagoljunk?

A kedvenc alvós plüssön és ruhákon kívül nem kell a fél házat elhozni! Az erdei wellness-szállodában számos díjmentesen igényelhető eszköz van, ami a szülők számára hatalmas segítség, például utazóágy vagy cumisüveg-melegítő. Ezen kívül a gyerekeknek járó all inclusive ellátás az egészen pindurkáknak is biztosítva van bébiételekkel, a nagyobbak pedig a napi 5 főétkezés mellett innivalót és rágcsálnivalókat is kapnak, így ezeket sem kell cipelni az Oxigén Family Hotelbe.

Bababarát wellness Noszvajon (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top