Utazás

Családi nyaralások

A családi nyaralást kicsik és nagyok egyaránt várják, hiszen nincs is annál nagyobb öröm, ha együtt pihen a család. Ha családbarát környezetben szeretnéd eltölteni a jól megérdemelt pihenést, irány Gyula vagy Hévíz!"

 

Családi nyaralás a „nyugalom szigetén” – Hőforrás hotel és üdülőpark Gyula   

További fotókért kattints a képre!
        További fotókért kattints a képre!

A hotel a gyógyvizéről híres gyulai termál- és strandfürdő közelében, csendes zöldövezetben, egy négyhektáros parkban helyezkedik el. Üde zöld környezetben játszóterek, szabadtéri tűzrakóhely, valamint a park végében folyó Fehér-Körös élővízi ágánál egy kis plázs bővíti szolgáltatásaink körét. A homokos és a füves plázson napozóágyak, tusoló, gyermekpancsolók mellett egy exkluzív hajó formájú bár várja vendégeinket. 

A hotelben különböző típusú szobák és apartmanok találhatók. Bababarát szobáinkban, valamint a családi apartmanokban minden biztosított, ami a kisgyermekek elhelyezéséhez szükséges. Díjmentesen biztosítunk babaágyat, kádat, etetőszéket, babakocsit. Apartmanjaink jól felszerelt kis konyhával is rendelkeznek.

„Csodavilág” játszószobánkban a 2–12 éves korú gyermekek foglalkoztatásáról animátor gondoskodik. A park árnyas fái alatt számos gyermekprogramot kínálunk.

Családi nyaralásokA hotel elhelyezkedése és szolgáltatásai révén ideális hely a családok pihenéséhez. A kisgyermekes családok kedvező áron nyaralhatnak a  „Családbarát nyári akció, valamint a Hőforrás vakáció üdítő árakon” ajánlatokban foglaltak szerint. Fakultatív programajánlataink között a család minden tagja talál kedvére valót.

Legyen Ön is a vendégünk!

Információ és foglalás: www.hoforrashotel.hu

 

 

Hotel MirageCsaládi Vakáció

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Hévízen a Hunguest Hotels barátságos környezetben felújított négycsillagos Mirage szállodája testi-lelki felüdülést kínál a vakáció időszakában is.

Hévíz legmodernebb belvárosi szállodája júliustól szeptemberig különösen a gyermekeikkel együtt érkező vendégeket igyekszik elkápráztatni. Mert a kényeztetés mindenkinek jár.
Élménnyel teli fürdőzés Kehidakustányban, egész napos családi jeggyel, relaxáló lebegés a hévízi tóban, az apróságok számára gyermekmedencével.

 

A Mirage nemcsak a szállodai luxuskörülményekkel kényeztet, de azon famíliákat is elvarázsolja, akik inkább személyes élményekre, tágas, a pihenést, kikapcsolódást szolgáló különleges elhelyezésre vágynak amellett, hogy a fesztiválok és hangulatos programokkal övezett környezetében lakhatnak, a varázslatos kisváros, Hévíz  belvárosában.

Az érkezéskori süteménybekészítés az egész családnak pedig csak hab a Mirage varázstortáján.

Csomag leírása

3 éjszaka szállás 2 felnőtt és 2 gyermek (12 év alatti) részére tágas kényelmes suite vagy 2 db összenyitható klimatizált családi szobákban bőséges félpanzióval (a foglaltságtól függően tányérszervizes vagy büfé) pénteken fürdőzés Kehidakustányban, a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőben egész napos családi jeggyel, mely a zöld zónába érvényes (fedett mediterrán hangulatú háromszintes élményfürdő élménymedencékkel, buzgárokkal, nyakzuhanyokkal, masszázságyakkal, pezsgőszigettel, sodrómedencével, a szabadtéri strandon élménymedence gejzírekkel, nyakzuhannyal, a medence közepén poolbárral, gyermekpancsoló, hullámmedence, úszómedencék, gyógyvizes ülőmedencék, pihenő- és napozóteraszok); a transzfert adott időpontban Kehidakustányra és vissza a Hunguest Hotel Panoráma biztosítja; személyenként 2 belépő a Hévízi-tóra (3 órás jegyek; a gyermekek részére gyermekmedence áll rendelkezésre) naponta 1 óra szaunahasználattal, fürdőköpeny-használat, széfhasználat, érkezéskor sütemény- és ásványvíz- bekészítéssel

 Családi nyaralások

 

Elérhetőség:

Hunguest Hotel MIRAGE****superior, Hévíz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top