Utazás

Élményekkel teli családi nyaralás felsőfokon

Egy családi nyaralás során az együtt töltött idő, a közös élmények mellett elengedhetetlen.

Fürdőparadicsom és Porci Berci
A NaturMed Hotel Carbonában a gyerekek egyből elszabadulhatnak a szabadtéri élményfürdőben és kamaszmedencében, miközben a szülők a napozókert nyugalmát élvezik. A Törpeklubban egész nyáron játékokkal, vízi vetélkedőkkel szórakoztatják a csöppségeket a hotel szakképzett animátorai. De igazán egyedülálló lehetőség a Hotel Carbona nagy sikerű Porci Berci programja is. A gyógytornászok által kifejlesztett program játékosan segít a gerincbarát magatartásformákat elsajátítani.
Jól értünk a gyerekek nyelvén is!

Élményekkel teli családi nyaralás felsőfokon

Ízkavalkád és Paleo Vakáció Carbona módra
Az év különlegessége a Paleo Vakáció, azaz a paleo-diétára épülő menükínálat.  Felejtsd el egy hétre a tejtermékeket és a finomított szénhidrátokat, gondolkoznod sem kell azon, hogy mit válassz a büféasztalról: a szálloda kész paleoprogramot kínál a nap minden étkezéséhez. Észre sem veszed, és szinte megújul a szervezeted!
A paleo nemcsak egy diéta, hanem az egészséges életmód kulcsa!

Élményekkel teli családi nyaralás felsőfokon

Új egészségprogram
Ha neked is fontos az egészséged, akkor ajánljuk figyelmedbe a világon egyedülálló Carbona Termáljég Kúrát, amely a hideg és a meleg egyedi kombinációját alkalmazza tested felfrissítésére.
Ugye jól esne egy kis hűsítő érzés a meleg nyárban?!

Élményekkel teli családi nyaralás felsőfokon

Tudod, hogy mit jelent a Carbona élmény? Sok-sok kényeztetés, különleges szakértelemmel összeállított, exkluzív szolgáltatás- és programkínálat egy igazán különleges környezetben! Egyedül arra kell figyelni, hogy mindig kéznél legyen a hotel nagy sikerű nyári kuponfüzete, amely a család minden tagja számára kínál ellenállhatatlan kedvezményeket.  5 éjszaka szállás félpanzióval 90.000 Ft/fő ártól foglalható.

További információ

Élményekkel teli családi nyaralás felsőfokon

NaturMed Hotel Carbona****superior
Tel: 83/501-500
hotel@carbona.hu
www.carbona.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top