Utazás

Korčula tárt karokkal vár! Mert az utazás élménye gazdagabbá tesz… (x)

Amikor más tájakra utazunk, új környezetbe kerülünk, egy időre hátrahagyjuk problémáinkat, de legalábbis megtörjük a napi rutint. Nyitottabbá, befogadóbbá válunk, jobb a kedvünk. Szinte mindannyiunknak vannak életre szóló élményei, amik utazáshoz kapcsolódnak.

Mi van ránk ilyen hatással? Maga az utazás, hogy lendületben vagyunk? Megérintenek más tájak, népek, kultúrák szokásai? Vagy ezek mindegyikének összhatása? Ki tudja? Mindenesetre van igazságtartalma a mondásnak: „Önmagadhoz csak a világon keresztül vezet az út”.

Ráadásul létezik egy hely a Dél-Dalmácia partvidéken, Korčula szigete, ami Horvátország egyik legzöldebb és legcsendesebb szigete. Egyedülállóan kristálytiszta tenger öleli körül, és strandjai mentesek a máshol „megszokott” zsúfoltságtól. Érintetlen természeti környezetben kínál pihentető nyaralást, valódi mediterrán vidéken, távol a városok zajától. Szélmentes estéken akár a Tejutat is láthatjuk az égbolton. Reggelente kabócák hangjára, sirályok énekére és a tenger barátságos morajlására ébredhetünk. A háborítatlan csendet számos történelmi látnivaló teszi színesebbé, érdekesebbé. Érdemes megismerni az itt élők szokásait és eltanulni életörömüket. Mert a tenger népei életigenlőbbek, és ezt a viszonyulást megéri hazahozni magunkkal.

Ebben az idilli környezetben kínál életre szóló élményeket egy magyar tulajdonban lévő, csodálatos fekvésű szálloda, a Hotel Prišćapac Resort & Apartments, amely közvetlenül a tengerparton két étteremmel, saját félszigettel, saját búvárbázissal, privát stranddal, szárazföldi és vízi sportolási lehetőségekkel és a felhőtlen kikapcsolódás élményével várja kedves vendégeit!

A Hotel Prišćapac Resort & Apartments nem pusztán szálloda. Teret ad olyan programoknak, amik még színesebbé teszik nyaralásunkat, ahova „magaddal hozhatod” hobbidat, vagy épp kipróbálhatsz valami újat és valóban életre szóló élményekkel gazdagodhatsz az önmagában is teljes feltöltődést ígérő nyaraláson kívül.

Júniusban vegyél részt egy exkluzív, nyaralással egybekötött Önismereti Utazáson a párkapcsolatok szókimondó, tabuk nélkül gondolkodó és beszélő „fenegyerekével”, Pilát Gáborral. Hisz az egyik legfontosabb mozgatórugó életünkben a szerelem. És kapcsolataink általában. Mindannyiunkat újra és újra foglalkoztat a kérdés, hogy szerethetőek vagyunk-e. Tudunk-e szeretni? Tudunk-e jól szeretni! És a „jó” embert szeretjük-e?

Szívesen megtanulnál festeni ebben az idilli környezetben? Júliusban Tengerparti Festőtáborunkba várunk, ahol ötvözheted az alkotás örömét és a tenger varázsát, a kreativitást és a kikapcsolódást, megélheted az újdonság varázsát, a kísérletezgetés izgalmát, hogy végül megtaláld a neked való technikákat, a saját stílusodat, a saját hangodat.

Augusztusban tengerpanorámás Yogaholiday vár Rád, ahol átélheted a flow élményt, fejlesztheted önismereted, jógázhatsz a tengerparton, meditálhatsz a természetben és a „silent day”-en közelebb kerülhetsz önmagadhoz, mint valaha.

Szintén augusztusban Lélegzetelállító Apnea Tanfolyammal vár Engyel Ákos, aki számos nemzetközi szabad tüdős versenyen szerepelt kiemelkedő eredménnyel. Győzd le önmagad és korlátaidat! Akár van tapasztalatod, akár nincs, Te is képes vagy rá!

 

Exkluzív ajánlat: Nyaralással egybekötött önismereti utazás erre a csodás helyre! Varázslatos helyszín, nagyszerű programok, kiváló előadó!

„Jövődet a döntés pillanatában formálod meg, de cselekvéssel kelted életre!

Esemény: https://bit.ly/2vfCWU7

Infók: Hotel Prišćapac Resort & Apartments  www.dalmatnyar.husales@priscapac.com  +36/30 289 2279

Szálloda: www.dalmatnyar.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top