Utazás

Nyaralást tervezel? Ha nyár, akkor Hajdúszoboszló! (x)

Megtaláltad a tökéletes helyet Hajdúszoboszlón! Szállodánk, a Hungarospa Thermal Hotel***, felejthetetlen élményt nyújt minden generáció számára, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Távol a város zajától,

Nyaralást tervezel? Ha nyár, akkor Hajdúszoboszló! (x)Európa legnagyobb Fürdőkomplexumának területén, mégis csendes, nyugodt környezetben található szállodánk. Klimatizált, pótágyazható szobáinkban több generáció érkezése esetén is garantált a feltöltődés.

Ha minket választasz, korlátlan belépést kaptok Európa legnagyobb Fürdőkomplexumához tartozó  Gyógy- és Strandfürdőbe, és alapszolgáltatásként vehetitek igénybe az Aqua-Palace fedett élményfürdő különböző korokat megidéző élménymedencéit, valamint az Árpád uszoda nyolcpályás medencéjét is. A strandon a 14 forgatott vizű medencében minden korosztály kedvére választhat a különböző élmény medencék, úszó-, hullám-, pezsgő-, és gyermekmedencék közül. Nem győztünk meg teljesen? Félsz, hogy nem lesz jó idő? Sebaj!

Nyaralást tervezel? Ha nyár, akkor Hajdúszoboszló! (x)Ha a mi szállodánkat választod, naponta egyszeri belépőt biztosítunk a fedett élményfürdőbe. Az Aqua-Palace gyerekvilága a kisgyermekes családoknak Magyarországon egyedülálló kínálatot nyújt! Nagyi jön Veletek? Világhírű hajdúszoboszlói gyógyvíz és a több évtizedes gyógyászati tapasztalat garantálja a fájdalmak enyhülését. Ki sem kell mozdulnod a szállodánkból, házon belül működő gyógyászati részlegünkben a NEAK által támogatott kezelések mellett számos más frissítő, kényeztető kezelést is igénybe tudtok venni! Nálunk biztos jó kezekben leszel!

Nyaralást tervezel? Ha nyár, akkor Hajdúszoboszló! (x)Szálloda vagy kemping? A fürdő kempingjéből, a Thermal Campingből is közvetlen átjárás biztosított a strandra. A kempingben mobilházak, sátor- és lakókocsihelyek, illetve áram és ivóvíz-csatlakozási lehetőséggel várjuk a vendégeket!

Ez az év sem múlhat el Hajdúszoboszló nélkül!

Küldhetünk egy akciós ajánlatot?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top