Utazás

Te mit vársz a tökéletes szállodai élménytől? (X)

Amikor szálláshelyet keresel, milyen szempontok szerint szűröd a lehetőségeket? Feltehetően elég fontos a lokáció, hogy épp melyik tájegységhez van gusztusod, de éppoly fontos lehet a szálloda hangulata, ahol meg akarsz pihenni. Ehhez szorosan kötődnek a szolgáltatások is, hisz egy szállodai foglalás ma már egyáltalán nem a tartózkodásról szól, sokkal inkább élményt vársz, ami testileg, lelkileg is fel tud tölteni.


Kevés olyan hely van Magyarországon, ahol összejöhet a tökéletes szállodai élmény, hisz általában eltolódik valamerre a figyelem. Van, ahol kényelmes az ágy, de nem jó a vacsora, van, ahol jó a vacsora, de pici és sötét a szoba. Ahol szép a kilátás, ott talán szegényes a szállodai szolgáltatási kínálat, vagy épp nincs szauna. Ugye jó lenne olyan helyet találni, ahol minden együtt van, amire vágyunk: lokáció, stílus, kényelem, gasztronómia, wellness, sport, romantika…!

A WELLNESS

Mióta a jóisten feltalálta a wellness-szállodákat, nos, azóta álmodozunk a hajtós hétköznapokon egy-egy pihentető, feltöltő wellnesshétvégéről. Valljuk be őszintén, megvan annak a bája, ha egy kültéri jacuzziban kortyolhatjuk el a welcome-drinket, aztán pedig kiizzadhatjuk magunkból a gondokat a panorámaszaunában. A wellness-szállodák egyik ékköve a Mátraházán a tengerszint felett 710 méterrel található Residence Ózon Hotel, ahol a csodás Kékes-panorámára épülő Mountain SPA wellnessrészleg mind a gyerekek, mind a felnőttek felhőtlen pihenését szolgálja – élménymedencével, pezsgőfürdővel, panorámás szaunával és szépítő, frissítő szolgáltatásokkal.  

A KONYHA

Egy szállodai kikapcsolódás fontos része az ellátás, főként olyan helyen, ahol kevés a közvetlenül elérhető külső étterem vagy borospince. Egy pihenéssel vagy sporttal töltött nap során, ha megéhezünk, megszomjazunk, azonnal enni és inni akarunk, nincs időnk és energiánk éttermet keresni a környéken. Otthonosan akarjuk érezni magunkat, finom falatokat várunk, de úgy, hogy ne kelljen főzés után elmosogatni. Ilyenkor a legjobb, ha a környék legjobb étterme pont a szállodában található…

A Residence Ózon Hotel mindig is nagyon igényes volt a konyhájára, hisz az ellátás a szállodai kényelem egyik fő összetevője. Mivel a Hotel rendezvényeknek, oktatásoknak is otthont ad, számos formában kell helytállnia, felkészülve egy állófogadástól kezdve a mindennapos vacsorákon át a komplett esküvői menük prezentálására.

Az à la carte étlapon egyaránt megtalálhatók a kifinomult előételek, a gazdag, házias levesek, az ízorgiát garantáló húsos főételek és a szívmelengető desszertek is. Kinek ne dobbanna meg a szíve, ha azt olvassa: roston sült kacsamell grillezett körtével és diós gnocchival! Vagy egy szarvasgerinc libamájkockákkal!  Mindezt képzeljük el egy elragadóan otthonos, mégis elegáns környezetben, a szálloda éttermében, a csodás Kékes domborulatait szemlélve.

RENDEZVÉNY

A konyha mellett a hotel felszerelt, rugalmasan alakítható rendezvénytermei is egyedülálló szolgáltatást jelentenek. Akár üzleti ebéd, akár esküvői vacsora, céges elvonulás, esetleg oktatás van terítéken, az Ózon minden konstrukcióra kínál megoldást felszerelt különtermeiben és bérelhető borpincéjében.

SPORT ÉS PIHENÉS

Ha mindez nem lenne elég érv az azonnali foglalás mellett, akkor jöhet az aktív kikapcsolódást keresők világa. A Residence Ózon Hotel valóban a tökéletességre törekedett, amikor a szálloda közvetlen közelében egy élményparkot hozott létre, ahol az igazi adrenalinvadászok is jól érezhetik magukat. Ezenfelül a szálloda kertjében is van lehetőség a játékra és kikapcsolódásra teniszpályán, focipályán vagy a minigolfpályán. A közeli Mátraszentistvánon pedig az ország legnagyobb síparkja található.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top