Valentin-nap

35 éve titokban lefotózott egy párt lánykérés közben: most keresi őket

A Nagy-Britannia délkeleti részének Kent megyei tengerpartja, azon belül is Broadstairs nem a világ legromantikusabb helyszíneinek egyike (Például Dickens itt írta a Copperfield Dávidot), a kisváros most mégis egy bájos, romantikus történettel került be a hírekbe.

Leo Morelli fotográfus épp Broadstairsben járt, ahol épp a legújabb kameráját és objektívjeit próbálta ki. Ekkor lett figyelmes egy feliratra a Viking-öbölben: „Rosalyn, hozzám jössz feleségül?” A fotós elmondta, a képet nagy valószínűség szerint 1985 márciusában vagy áprilisában készíthette, amin a pár is látható, minden bizonnyal a lánykérésre adott pozitív válasz után, boldogan, összeölelkezve. Morelli hozzátette, azért lőtte a képet, mert nagyon meghatónak találta a jelenetet a tengerparton, ami mégiscsak két ember életének nagy pillanatát örökíti meg – írja a BBC. 

Hozzátette, ha a pár nem lett volna ennyire messze, akkor megkérdezi tőlük, hogy szeretnének-e egy másolatot a képből. Morelli azóta sokat gondolkodott azon, mi lett az akkor lefotózott fiatalokkal, a képet, amit az elmúlt három és fél évtizedben egy dobozban tartott, azóta sokszor elővette és megnézte.

A fotós egyelőre a közösségi médián keresztül próbálta megtalálni őket, ám egyelőre nem járt sikerrel. Morelli azt is elmondta, nagyon reméli, hogy a történetük pozitív véget ért, és a „fiatalok” máig együtt vannak.

Mutatjuk a képet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top