valentin 2012

Mutasd a matracod, és megmondom milyen a szexuális életed!

Szokatlan, de nagyon is hasznos Valentin-napi ajándék lehet egy jól megválasztott matrac, ami szakértők szerint szerelemfokozó hatással van a legtöbb párra.

Egy új matrac feldobhatja a szexuális életet isA matrac valószínűleg méltatlanul hátul kullogna a Valentin-napi ajándékok esetleges versenyében, pedig több okból is a befutók közt lenne a helye. Egyrészt praktikus, másrészt intim, ami így Bálint-nap környékén semmiképp sem másodlagos. A legnyomósabb érvünk mellette mégis a szerelemfokozó hatása, amiről az amerikai Sleep to Live Institute kutatója, dr. Robert Oexman számolt be.

„Sok tanulmány kimutatta, hogy egy megfelelő matrac jelentős javulást hozhat az alvás minőségében és annak hosszában, sőt az elalvás gyorsaságában is. Emellett csökkentheti a hát- és a nyakfájást” – magyarázza dr. Oexman, hozzátéve, hogy egy jól kiválasztott matrac kellemes „mellékhatásai” között szerepelhet még az étvágycsökkenés, a kisimult arc és a jobb kedélyállapot is.

Mindez együtt „fokozott szerelmi élethez vezethet”, figyelmeztet a szakértő, aki szerint ha fontos, hogy életben tartsuk a tüzet a párkapcsolatunkban, akkor tartozunk annyival magunknak és partnerünknek, hogy egészséges, boldogító környezetet teremtünk a hálószobában.

 

Egy új matrac feldobhatja a szexuális életet is

Elindult a Valentin játékunk! Írj egy szerelmes üzenetet 150 karakterben, és nyerj! Kattints ide a játékszabályokért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top