valentin 2012

Fogadom

Mi tennél, ha balesetet szenvednél és elveszítenéd egész addigi életed alatt féltve gyűjtögetett emlékeid? Vajon szerelmed kitartana melletted, ha te nem emlékeznél közös életetek egyetlen percére sem?

Az őrülten szerelmes ifjú házaspár, Paige (Rachel McAdams) és férje Leo (Channing Tatum) éppen csak elkezdik élvezni közös életüket, amikor váratlan dolog történik. Egy súlyos autóbaleset következményeként az ifjú ara kómába esik, azonban miután felébred, egyetlen emlékképe sincs korábbi életéről. Teljes amnéziába esik, így az ágyánál várakozó szerelmes férjére sem emlékszik egyáltalán. A férfi elhatározza, minden erővel azon lesz, a nő újra emlékezzen rá, azonban Leónak erősnek és kitartónak kell lennie, hogy élete párja újra belészeressen…

Fogadom

A bűbájos Rachel McAdams (Szerelmünk lapjai, Az időutazó felesége, Ünneprontók ünnepe) és a szívtipró Channing Tatum (A bűn hálójában, Step Up, A sas) főszereplésével készült Fogadom című romantikus dráma február 9-én érkezik a hazai mozikba.

 

A legjobb Valentin-napi program!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top