valentin 2012

Sztárok furcsa szerelmi kalandjai

Ezek a hírességek bizony alaposan beletrafálnak, ha párválasztásról van szó. Van, aki folyton élősködőt fog ki, míg a másik csakis nála híresebb emberre vadászik...

Mindegy, csak sztár legyen?

Kate Hudson Hollywood egyik első számú férfifalójának számít. A harmincegy esztendős szépség 2000-ben ment hozzá a zenész Chris Robinsonhoz, akitől Ryder nevű kisfia született. Robinson jóindulattal sem nevezhető szívtiprónak. A pár hat évig élt együtt, amikor is Kate úgy döntött: még nem élt eleget, és belevetette magát a fiúzásba. Járt Lance Amstronggal, Alex Rodriguezzel, Owen Wilsonnal és most Matt Bellamy a kedvese, akivel kisbabát is várnak. Járt szépfiúval, csúnyácska rockerrel és kigyúrt sportolóval is, Kate Hudsonnak tényleg nincs állandó típusa.

Sztárok furcsa szerelmi kalandjai

 

Tetováltak előnyben

Jesse James nyilvánosan bocsánatot kért, amikor tavaly kiderült, hogy egy széttetovált pornósztárral csalta visszafogott és csinos feleségét, Sandra Bullockot. Ám úgy tűnik, Jesse-t olyan mélyen még sem érintette a válás, és az, hogy Sandra a tervekkel ellentétben egyedül fogadta örökbe a kis árvát, Louis Bardot. Hiszen meg sem száradt a tinta a válási papírokon, Jesse máris randizni kezdett a szintén számos tetkóval rendelkező valóságshow-sztárral, Kat Von D-vel és már meg is kérte a kezét. 

Sztárok furcsa szerelmi kalandjai
 

 

Férfias nőtől a szőke bombázóig

2002-ben mindössze annyit tudtunk Ryan Reynoldsról, hogy Alanis Morisette vőlegénye. 2007-ben azonban szakítottak, és Reynolds saját jogán is kivívta a sztár státuszt. Sikerfilmekben szerepelt, és meghódította a bombázó Scarlett Johanssont, akivel össze is házasodtak. Hiába lángolt azonban a szerelem a kanadai szépfiú és szőke sztár között, különváltak útjaik. Azóta Reynoldsot Sandra Bullockkal hozták össze, de már ők sincsenek együtt. S hogy milyen Ryan nőtípusa? Meghatározhatatlan. Alanis fekete hajú és kemény, férfias nő, míg Scarlett ennek éppen az ellenkezője, szőke, és minden ízében nőies.

Sztárok furcsa szerelmi kalandjai

 

Szívtiprók előnyben!

Taylor Swift, a fiatal lányok bálványa és a huszonéves fiúk  álomnője. A fiatal lányka dalaiban rendre azt énekli, hogy csak szerelemre vágyik, a magánéletben rendre meg is találja azt. Választottjai külsejükben hasonlítanak: sötét hajúak, szívtiprók és sikeresek. Ám ami a körülötte legyeskedő úriemberek pályáját illeti, nem is lehetnének különbözőbbek: Joe Jonas, Taylor első szerelme zenész, a következő, Taylor Lauttner pedig az Alkonyat filmek kigyúrt vérfarkasa, míg a legutóbbi hódítás, Jake Gyllanhaal szintén mozisztár. Úgy tűnik, Taylornak mindössze egy dolog számít: a külső!

Csakis csóró pasik

Britney Spears eddig alaposan ráfázott választásaira. A világ egyik leghíresebb popsztárja hiába gazdag és gyakorlatilag legenda a zenei szakmában, mégsem volt képes egy hírnévben és pénztárcában vele egy szinten lévő férfival összeszűrni a levet. Első férje, Jason Alexander szegény munkanélküli volt, a második egy kétgyermekes, szintén szegény táncos, Kevin Federline, akitől két gyermeke született. Utána Britney számos férfival bonyolódott szerelmi kapcsolatba, de igazi boldogságot egyikük sem hozott az életébe, és mindegyik csak kihasználja. Mostani kedvese, aki szintén nem híres vagy gazdag, volt ügynöke, Jason Trawick. A férfi állítólag veri az énekesnőt. Ha Britney-nek van is típusa, arra csak egy jelző akad: a lúzer.

Sztárok furcsa szerelmi kalandjai

 

Rockertől a komédiásig

Heather Locklear  több mint tíz évig élt házasságban Richie Samborával, a Bon Jovi gitárosával. Ám a férfi elhagyta őt a legjobb barátnőjéért, Denise Richardsért. Heather összeomlott, alkoholista lett, és számos férfival vigasztalódott. Összejött Jack Wagnerrel, aki annak idején a Melrose Place-ben a szerelmét alakította, majd David Spade komikussal járt együtt. Egy nagy különbség mindenképpen van Richie Sambora és David Spade között: utóbbinak tutira nem dobnak melltartót a lányok a színpadra… 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top