valentin 2012

Adj szexet ajándékba!

Valentin-napon nemcsak tárgyakkal lephetünk meg egy férfit, de lelkesedéssel is, szexuális lelkesedéssel persze – és ez aztán tényleg ingyen van.

Adj szexet ajándékba!A szerelem napján az egyik legkézenfekvőbb „ajándék” mi más lenne, mint a szex. A nagy felismerés örömére a YourTango amerikai bulvároldal egy felmérést is készített, hogy számokkal is alátámasszuk, mit csinálunk jól vagy esetleg rosszul az év többi 364 napján.

A felmérésből többek között kiderült, hogy a férfiak 100 százaléka értékeli, ha egy nő nagy élvezettel veti magát a lepedők közé, és kifejezetten lelkes, odaadó. Ez persze pároktól, illetve azok tagjaitól függően sok mindent jelenthet – például változatosságot pozíciók terén, verbális visszajelzést, vagy éppen izgalmas szerepjátékokat.

A pasik 57 százaléka szerint a csók nagyon jó, sőt a legjobb formája az előjátéknak, 40 százalékuk pedig a legfőbb erogén zónájukként a nyakukat nevezték meg. A stressz már szexuális téren sem kikerülhető téma, ám a számok azt mutatják, a szomorúság sokkal érzékenyebben érinti az erősebbik nemet az ágyban. Miközben alig 18 százalék keresi a szexuális együttlétre az alkalmat, ha valami bántja, addig 85 százalékuk akkor is létesít nemi kapcsolatot, ha stresszes.

Összefoglalva: légy odaadó, kezdeményező, csókolózz, a nyakat ne hagyd ki, és ne merj szomorkodni!

Adj szexet ajándékba!„Nem hiszek a férfiaknak, ha elég jól nézek ki, akkor miért csak szexelni akarnak? Miért nem akarnak megismerni és szeretni?”
Ossz meg velünk egy titkot te is a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon. nem kell regisztrálnod, anonim üzenhetsz. Kattints ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top