valentin 2012

Keressük a nagy Ő-t! De hol?

Olyan helyszíneket, programokat kerestünk, ahol könnyen megy az ismerkedés, s ahol szingliként sem érzi magát rosszul az ember. Olvasóink megüzenték, ők hol ismerkednek.

Számtalan olyan hely és program van, ahol könnyű lehet az ismerkedés, például templomba, kórusba, konditerembe és állatkertbe járni állítólag határozottan megéri. 

Helyszínek, programok az ismerkedésre
 


Múzeum

„Cigitilalom ide vagy oda, én a Dohánymúzeumot ajánlom.”

Templom

„Álmomban sem gondoltam volna, hogy templomban is lehet ismerkedni. Pedig lehet. Ma egy helyes fiú ült le mellém, rám mosolygott, és kifelé menet a templomból elkérte a számom. Köszönöm, Istenem!”

„Én a jelenlegi pasimat a kórusban szedtem össze. Szintén templom.”

Konditerem

„Én konditeremben ismerkedem. Direkt jó helyen veszek bérletet (vegyük úgy, hogy befektetés), hogy normális pasikkal tudjak találkozni.”

Kutyasétáltatás, állatkert

„Az állatkert a legkirályabb. Lehet etetni közösen a tevéket Zoo csemegével, minden kezdő párocska romantikus álmainak netovábbja!”

„Kutyát kell venni vagy biciklit, mindkettő bevonzza a pasikat! Jelenlegi pasim a zebránál szólított le, a pirosban. Tetszett neki a cangám.”

A többi tippet itt találod! Kattints! 

Keresd az Ő-t!A Nők Lapja Café titokfalára, a Megsúgom oldalra várjuk a további javaslatokat. Itt tudtok üzenni! 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top