valentin 2012

Kétmilliót kap a csókmaraton győztese

Majdnem két napon át csókolózni nem kis kihívás, anyagilag azonban kimondottan jól jár az, aki kibírja.

Megéri benevezni a csókmaratonraCsókmaraton indult Thaiföldön: a versenyszabályok alapján a párok ajkai egyetlen pillanatra sem válhatnak el egymástól, még a vécészünetekben sem. A szerelmesek a Bangkoktól mintegy 100 kilométerre délkeletre fekvő Pattaja nevű népszerű fürdőhelyén forrasztották össze ajkaikat, remélve, hogy sikerül megdönteniük a leghosszabb folyamatos csók világrekordját.

A jelenlegi – 46 óra 24 perc 9 másodperces – rekordot tavaly állította fel a 31 esztendős Lakkana Tiranarat és férje, akik idén is beneveztek a versenyre. “Még jobban fogunk próbálkozni, mint tavaly, de azért valószínűleg csak egy kicsivel jobban” – mondta a 2011-es győztes. 

Minden párnak egy négyzetméternyi terület áll a rendelkezésére a verseny ideje alatt. Ételt és italt kizárólag szívószálon keresztül vehetnek magukhoz. Az ajakzár megszakításával fenyegető fogmosás pedig akár a versenyből való kizárást is maga után vonhatja.

A mosdó tiltott terület a verseny első három órájában, és azután is csak szigorúan összeforrasztott ajkakkal, bírói felügyelet mellett lehet felkeresni. A győztes pár jutalma egy 100 ezer thai baht (709 ezer forint) értékű gyémántgyűrű, valamint egy 200 ezer bahtos (1,4 millió forint) szállodai ajándékutalvány.

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top