Valentin_2006

Bálint-napi csábítás

Szerelem, illatfelhõ, leheletnyi smink az arcon – mi tehetné tökéletesebbé az év legszerelmesebb huszonnégy óráját, a Bálint-napot? Ha biztos sikerre vágysz, kövesd tanácsainkat! Kosok, Bikák és a többiek, ide!

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy a különböző állatövi jegyek szülöttei milyen sminkkel, illattal hozhatják ki magukból a legtöbbet.

 





Levegő jegyek – Mérleg, Vízöntő, Ikrek



Jellemzőik: Gyakran járnak a fellegekben. Finom bőrük sok ápolást igényel, és nem viseli el a túl vastag sminket. A világos színek nagyon jól mutatnak a bőrükön, ideálisak a hűvös pasztellárnyalatok.


Illatuk: Az angyalian tiszta illatok állnak egyéniségükhöz a legközelebb. Szerelem idején abszolút nyerők azok, amelyekben megtalálható a májusi rózsa, a jázmin és a gardénia. (Nina Ricci – L’Air du Temps, Balmain – Eau d’Ivoire)








Tűz jegyek – Oroszlán, Nyilas, Kos


Jellemzőik: Dinamikusak, öntudatosak, ki akarnak tűnni a tömegből. A sminkkel tüzes temperamentumukat kell előtérbe helyezniük. Ideális árnyalataik: vörös, narancs, aranysárga, rézvörös.


Illatuk: Azok a parfümök emelik ki érzékiségüket és pezsgő egyéniségüket, amelyekben az egzotikus fás aromák egy kis keleti fűszerrel keverednek. (Nina Ricci – Premier Jour, Sonia Rykiel – Woman)








Föld jegyek – Szűz, Bak, Bika


Jellemzőik: Két lábbal állnak a földön, de fontos számukra a szépségápolási rituálé és a tökéletes smink. Nagyon jól tudják, hogy a természetes barna és zöldes színek állnak nekik a legjobban.


Illatuk: A szerelmesek szívét – vagy azokét, akik szerelemre vágynak – telibe találják a gyümölcsök és a virágok egyedülálló, szupermodern kombinációja. (Paco Rabanne – Ultraviolet, Avon – Wink)


 





Víz jegyek – Halak, Rák, Skorpió


Jellemzőik: Érzékeny, finom arcvonásokkal és világos bőrrel rendelkeznek. Bátran használhatnak kékes árnyalatokat egészen a türkizig bezárólag, de nagyon jól mutat rajtuk a fekete és a lila is.


Illatuk: Az áttetsző, fás, ámbrás, pézsmás illatok hangsúlyozzák ki az érzékiséget, mely a viselőjük klasszikus nőiességét fejezi ki. (Carolina Herrera – Carolina, S. Oliver – Woman, Man)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top