Valentin_2006

Erotikus téli éjszakák

A téli éjszakák egyhangúságát könnyen fûszerezhetjük csábítással és erotikával, gyertyákkal és forró fürdõvel. Apró trükkökkel a rosszkedvû sötétségbõl érzékiséggel átszõtt meghittséget varázsolhatunk.





Ismertem egy fiatal párt, akik jó erkölcsére az egyik nagymama úgy kívánt vigyázni, hogy sötétedés után mindig melléjük szegődött. Persze a fiatalok csak mosolyogtak a nagymama kitartásán, és szemrebbenés nélkül szeretkeztek a nap világos időszakaiban (persze ezt a nagymama sohasem tudta meg).
A szeretkezés ugyanis nincs napszakhoz, vagy évszakhoz kötve, de téli estéken mégiscsak jobb – még ha csak egy hangyányival is jobb – összebújni, egymáshoz vackolódni, hosszan ölelkezni, szeretkezni, mint meleg nyári napokon.






Gyertya és csábító fehérnemű


A gyertyák sohasem lobognak olyan fényesen és bársonyosan, mint télen. A gyertyafényes vacsorát szerintem nyugodtan kihagyhatjuk – érdemesebb a gyertyafényes lakásban pasinkat azonnal elcsábítani. Ha sztriptízzel, vagy leheletnyi fehérneműben fogadjuk, eszébe se fog jutni a vacsora. Persze szeretkezés utánra célszerű valamilyen harapnivalóról gondoskodni, de túlzásokba ne az ételekkel, hanem a csábító fehérneművel és a gyertyák mennyiségével essünk.





Használhatunk teamécseseket vagy vastagabb gyertyákat is, akár az egész lakásban, vagy csak a hálóban, sőt, megérkező pasinknak gyertyákkal kivilágított utat készíthetünk az ágyig, vagy a fotelig, ahol csábítón trónolunk. A gyertyákat még hideg fejjel, tűzbiztonságosan helyezzük el, mert éppen elég, ha mi lobbanunk lángra és nem az egész lakás.






Fürdő és sajttál

A kinti hideg után az átfagyott, vacogó testnek – és persze a léleknek – balzsamos a forró fürdő, ahova párunkat is becsábíthatjuk. Persze nem szabad elfelejtkeznünk arról, hogy a pasiknak a forró fürdő egészen mást jelent, mint nekünk, nőknek. A pasik nem kedvelik a nagyon forró vizet – a túl meleg víz inkább szenvedést, mint örömöt okoz számukra. Okosabban tesszük, ha néha-néha – sem magunkat, sem párunkat nem megégetve – forró vízzel biztosítjuk a fürdővíz melegségét.
Kisebb kádakban már az elhelyezkedés is komoly logisztikai feladat, de ha fülig szerelmesek vagyunk, biztos nem lesz gond az összegabalyodással. A fürdőzés varázsát tovább növelhetjük illatos fürdősóval és néhány gyertyával.

Tapasztalataim szerint a pasik hét éves koruk után már nem lelkesednek a habfürdőért, viszont néhány gyümölcsből és sajtból összeállított sajttálra senki sem mond nemet. Illatos fürdő, ínyenc ízek, halvány fények, gyengéd érintések… csak jól folytatódhat innen az este.






Masszázzsal a gyönyörért

Nem csak kisgyermekkorban, hanem felnőttként is vágyjuk a simogatást, a gyengéd érintéseket, illetve elgémberedett izmainknak is felüdülés egy alapos masszázs. Ha masszírozásban nincs nagy gyakorlatunk, akkor is érdemes egy kis masszázsolajjal párunk testét átdögönyözni, megsimogatni. Igazi meglepetés lehet, ha kicsit utánajárunk a masszírozás fortélyainak, és halk zene mellett soha nem mutatott ügyességünkről teszünk tanúbizonyságot. Az egészségügyi dögönyözést könnyű erotikus simogatásba fordítani, ezért célszerű olyan masszázsolajat választani, ami az egész testen használható, illetve fogyasztása sem okoz gondot, hiszen könnyen megeshet, hogy ujjaink nyomát nyelvünk követi.






Forró tea

A teázás nem csak a meghitt beszélgetéshez, hanem az erotikához is remek alkalom. A gésák rafinériáját és a „rossz lányok” gátlástalanságát ötvözzük, amikor az elfogyasztott forró tea után pasink férfiasságát vesszük a szánkba. Egy nő számára nehezen elképzelhető, mit érez ilyenkor egy férfi, de nem ez a legjobb alkalom, hogy erről faggassuk őt, mert elakadt lélegzettel nehéz beszélni és különben is mindenen jár az esze, de a beszéden a legkevésbé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top