Valentin_2006

Hold a Bakban













Kossal:

Eléggé követelődző vagy, ráadásul elvárod, hogy szeretettel és tisztelettel bánjon veled a Kos. Vagyis a Kos jobban szenved a veled való kapcsolatban, mert úgy érzi, hogy te ki akarod őt zsákmányolni. Miközben te úgy érzed, hogy a Kos éppen az agresszív, és helyre kell az elszemtelenedett partnered tenni. Ezért aztán jó kis csatározásokat folytathattok, és ádáz ellenségként válhattok el egymástól.







Bikával:


Remek párost alkothattok, mert a Bikának lesz elég türelme hozzád, te, pedig több teret adsz neki. A Bika nehezebben sértődik meg, de te képes leszel megbántani őt, amit nagyon nehezen tud kitörölni az agyából. Sőt, nem is akarja, és ha alkalom kínálkozik rá, akkor elégtételt fog venni ezért. Minden esély megvan arra, hogy ezt anyagilag teszi, és a te pénzedet fogja saját magára költeni.







Ikrekkel:


Az Ikrekkel kiváló párost alkothattok, amiben a szónak rendkívül nagy ereje van. Az Ikreket az őrületbe kergetheted a túlságosan komoly kritikáddal, aki akár hetekig azon tépelődik, hogy mit csinált rosszul, és miért nem felelt meg neked. Te hozod a kapcsolatban a hosszú távú döntéseket, míg az Ikrek inkább a napi ügyeket intézi. A szexben kedvesed segít legyőzni a gátlásokat, és elengedheted magad mellette.







Rákkal:


A kapcsolat jól indul, hiszen a Rák segít legyőzni a gátlásaidat, ő, pedig biztonságban érzi magát melletted. Aztán ez a viszony, fojtogatóvá válik, és te, vagy hirtelen ki fogsz törni belőle, vagy örökre benne maradsz, köztes megoldás nem létezik. A kitöréshez valószínűleg egy másik szerelmi kapcsolat segít hozzá, illetve a fokozatosan növekvő szexuális öntudatod. És a Rákot ezzel mélyen megbántod.







Oroszlánnal:


Az Oroszlán mellett olyan dolog történhet meg veled, ami eddig még soha. Oroszlánodnak tiszta elképzelései vannak arról, hogy pontosan milyen szexuális örömökre van szüksége, és milyen technikával érhető el. Szívesen beavat téged is ebbe a játékba, amibe te boldogan veszel részt. Nem tart vissza téged egyfajta konzervatív szemléletmód, vagy a kevesebb tapasztalás, hogy a kedvesed fantáziadús ötleteit megvalósítsd.







Szűzzel:


Boldog leszel a Szűzzel, aki ragaszkodik hozzád, és megadja neked mindazt a szeretet, amire szükséged van. Nem állít eléd túlzott követelményeket, egyszerűen elfogad olyannak, amilyen vagy, és cserébe ugyanezt várja tőled. Neked azonban ezt már nem könnyű teljesíteni, hiszen elvárásaid vannak vele szemben, és sokszor ki kell várnod őt, hiszen általában akkor találkoztok, amikor ő már elkötelezte magát valahol.








Mérleggel:


Stabil is kiegyensúlyozott kapcsolatra törekszel vele, és igyekszel elsimítani minden nehézséget a viszonyon belül. Általában nyugodtan végig várod, amíg partnerednél az olykor előforduló érzelmi vihar elcsitul, és ha te csábulsz el, akkor ügyelsz arra, hogy ne hibázz. Valószínű mindez azért van, mert te jobban meg tudsz birkózni a problémákkal, mint Mérleged, aki egyik botrányból kerülhet a másikba.







Skorpióval:


Ha megcsalod a kedvesed, akkor számíthatsz arra, hogy nemcsak neheztelni fog ezért rád, hanem rosszindulatúvá válik másokkal, rajtad, pedig adandó alkalommal bosszút fog állni, és ezt a tudomásodra fogja hozni. Ha képes vagy gyakorolni mellette a hűséget, akkor számíthatsz arra, hogy nemcsak jóban, hanem rosszban is ki fog tartani melletted, és rengeteg erőfeszítést tesz azért, hogy kimássz a bajból.








Nyilassal:


A partnered felvidít téged, és megmutatja az élet napos oldalát. Ezért cserébe azt várja, hogy a nehéz helyzetből te mutasd meg a kivezető utat, amikor problémák adódnak akkor azt te oldd meg. A szexhez nem tudsz annyira játékosan hozzáállni, mint a Nyilas, talán ez az oka annak, hogy hagyod magad kihasználni, és akkor sem lépsz ki a kapcsolatból, ha már előtted is világos, hogy a viszony nem működik.







Bakkal:


Ha két Bak találkozik, és egymásba szeretnek, akkor józan és jól kiszámítható viszony lesz belőle. Gyakorlatiasan irányítják az életüket, és a szex lassan ki fog kopni a kapcsolatukból. Talán ez nem is hiányzik annyira nekik, hiszen ha a munkájukról, a karrierjükről kielégítően tudnak beszélgetni. Előre terveznek, és ez segít elkerülni nekik az életben a főbb problémákat, és válhat a viszonyuk tartóssá.







Vízöntővel:


Engedned kell Vízöntődet, hogy érvényesüljön, vissza kell húzódnod, és hagynod ő csillogjon, villogjon, és ő álljon a figyelem középpontjában. Ha még arra is képes leszel, hogy körbe ugráld, és teljesítsd az óhajait, ha nem figyelmezteted őt a kötelességeire, vagy nem kényszeríted bele olyan kapcsolatok ápolásába, amit ki nem állhat, akkor nyugodt és kiegyensúlyozott lesz az életed.







Halakkal:


Lesni fogja a kívánságaidat, mert annyira szeretné, ha szeretnéd. Szeretne a kedvedben járni, érzékeny és ragaszkodó, aki odafigyel az érzelmeidre, és aki sokkal többet ad, mint amennyit valaha is visszakaphat tőled. Elvárja, hogy őszinte légy vele, és hálás lesz minden jó szóért, ölelésért, simogatásért. Annyira elvakíthatod a Halakat, hogy még abba is belemegy, amiről tudja, hogy később fájdalmat fog neki okozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top