Valentin_2006

Hold a Skorpióban













Kossal:


Szenvedélyes kapcsolat a kettőtöké, amelyben segítségére leszel a Kosnak, hogy képes legyen a személyiségét fejleszteni, és átütő egyéniséggé váljon. Mindennek az igaz oka az, hogy imádod a harcokat, és személyében olyan valakire akadtál, akivel játszadozhat, akivel szemben az erődet fitogtathatod. Ehhez tartozik, hogy ezernyi izgató szexuális ötleted van, ami a Kosnak tetszeni fog.







Bikával:


Ha van biztos jövedelemforrásod, akkor a Bikánál nyert ügyed lesz. Ha nem biztos, hogy a jövő hónapokban is lesz bevételed, akkor a Bika hamar kiteszi a szűröd, még akkor is, ha jól megvagytok az ágyban. Viszont ha több pénzed lesz, mint a Bikának, netán eltartod őt, akkor ez idővel érzelmi éket ver közétek, és véget vet a kapcsolatnak. A kapcsolat stabil lesz, ha egyformán járultok a költségekhez.







Ikrekkel:

Választottad tehetségesen bánik a szavakkal, világossá tudja tenni számodra az elképzeléseit, vagy meg tudjátok beszélni a problémát, és megtaláljátok rá a megoldást. Csak ezt neked is akarni kell, mert hatalmad van a szóban kifejezett problémák felett, viszont a kimondatlan panaszok felett nincs. Ha a viszonyt szeretnéd megtartani, akkor elsősorban kommunikációra van szükség köztetek, és csak utána szexre.







Rákkal:


Nem mindennapi kapcsolat fűz össze benneteket. Megnyugvást találsz a Rák mellett, és kényelmesen élhetsz, a biztonságot jelenti, és pompás otthont biztosít. Hajlamos lehetsz szorosan fogni őt, amely a bebörtönzés atmoszféráját kelti benne. Úgy érzi, hogy nem mozoghat szabadon, és ezért a kapcsolatot szeretné felrúgni. Határt kell szabnod az ellenőrzési vágyaidnak, ezzel lesz a viszonyok harmonikus.







Oroszlánnal:


A szexulitás nagyon fontos a viszonyotokban, és ez az, amely nem enged el egymástól elszakadni benneteket. Ez amolyan se vele, se nélküle kapcsolat, amelyben a szenvedély emésztő, megsemmisítő mindkettőtök szempontjából. Mivel kettőtök esetében hatalmi harcról is szó van, ügyeljetek arra, hogy ne kényszerítsétek bele egymást olyan szexuális helyzetbe, amire még nem érzitek késznek magatokat.







Szűzzel:


Téged nem lehet nem észrevenni, viszont a Szűz a számodra nem lesz különösebben feltűnő jelenség. A Szűz talán testbeszéd útján küldözget neked jeleket, de te nem nagyon veszed észre. Ha mégis, és belemész a kapcsolatba, akkor rövid idő után nem találsz benne már sok izgalmat, és ez aszkéta életmódra kényszeríted saját magad. Rendkívüli módon fog fárasztani, ha Szűz újra és újra ágyba akar majd bújni veled.







Mérleggel:


Azt hiszed, hogy jössz, látsz és győzöl. Ám a Mérleg az állatöv legnagyobb taktikusa, ezért ne képzeld azt, hogy gyorsan ágyba viszed, és továbbállsz. Mert a Mérleg meg fog küzdeni veled, és olyan rafinált játékokat játszik, hogy sokat tanulhatsz tőle. A csapdát úgy állítja, hogy mosolyogva hiteti el veled, hogy minden a te akaratod szerint történik. Miközben te fogod azt csinálni, amit ő mond neked.







Skorpióval:


A legjobb párost alkothatjátok, mert mindketten ugyanazon a hőfokon égtek Magas szintre akarjátok a kapcsolatot fejleszteni, ezért mindketten minden erőfeszítést megtesztek azért, hogy felemeljétek. Ügyelni kell közben arra, hogy ne legyen túl nagy egyikőtök részéről se a teljesítménykényszer, mert ez a kapcsolatot destruktívvá teheti. A legmélyebb és a legintenzívebb érzéseket az idő fogja meghozni.








Nyilassal:


Nyilasod úgy találja, hogy a kapcsolatot állandóan mozgásban kell tartani a gyakori változtatásokkal, mert azt hiszi, hogy te ettől érzed majd úgy, hogy az ő érzelmei aktívak. Miközben az ő variálása teljesen kiboríthatnak téged. Ezért jó lesz, ha már a kapcsolat elején kézbe veszed az irányítást, mert a nyughatatlansága szétzilálhatja azt, ami egyébként nagyon jó lehetne.







Bakkal:


Akkor működik jól a kapcsolat, ha az érdekeitek nem kapcsolódnak össze, mert így kerülhető el, hogy kihasználjátok egymást. Vagy te megpróbáld őt manipulálni azért, hogy a szakmádban, a megélhetésedben a dolgok jobban menjenek. Ezzel elkerülhető a bizalmatlanság is, amely a kapcsolatnak amúgy is a rákfenéje. Ha nem manipulálod őt, akkor a kapcsolat erős lehet, ami minden vihart túlél.







Vízöntővel:


A Vízöntő fél tőled. Őrülten vonzódik hozzád, de inkább szeretne a barátság talaján maradni, mert attól tart, hogy te teljesen uralni fogod őt, és elveszed a szabadságát. Mindennek az alapja, hogy te a vele való kapcsolatban törekszel a kiválóságra, és mindent elkövetsz azért, hogy megváltoztasd őt. Azért, hogy ő még jobb legyen, és még fényesebben ragyogjon. Csak az a baj, hogy közben ő nem erre vágyakozik.







Halakkal:


Fél szavakból is megértitek egymást, hiszen a ti kapcsolatotok nagyon régi. Talán az idők kezdete óta egy pár vagytok, újra és újra próbálkoztok, de a te hűtlenséged, a szexuális felfokozottságod miatt nem tudjátok beteljesíteni a karmátokat. A kapcsolatnak sokat árthatnak még a titkok, amikor meg akarod kímélni kedvesed valami bántalomtól, csalódástól, és éppen ez vethet véget a viszonynak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top