Valentin_2006

Hold az Oroszlánban













Kossal:


Szenvedélyes kapcsolat, amelyben a Kos energiája hozzásegíti az Oroszlánt a gyümölcsöző szexuális élethez. A Kos kezdeményez – szinte már-már tolakodó a viselkedése -, amely a kedvedre lesz. Hiszen a heves udvarlás nem a te kenyered. Hagyod, hogy meghódítson, és Pazar környezetben átadod magad a földi élvezetnek. Gyakran bocsátkozol a Kossal egy éjszakás szerelmi kapcsolatba.








Bikával:


Tulajdonképpen a Bika az idegeidre megy. Hagyod, hogy kifizesse a számlákat, hogy a lábaid elé vesse magát, hogy igyekezzék megszervezni a randevút, te nagy kegyesen elmész, és kielégíted őt. De a Bikával az a baj, hogy uralkodni akar majd rajtad, dicsekedni veled, és ez nem lesz az ínyedre, ezért előfordulhat, hogy megalázod, aztán lekoptatod őt. És utána egyáltalán nem keresed a társaságát.







Ikrekkel:


Mit is tehetnél mást, mint kijelölöd az Ikrek számára az irányt. Megmutatod a szerencsétlennek, hogy merre van előre, és nem nagyon engeded őt kibontakozni, amitől szenved. A kapcsolatot ezerszer beszélitek át, és mindig arra a megállapodásra juttok, hogy megpróbálsz nem te lenni a hangadó, de ez nem fog menni. Ezért a viszony előbb-utóbb felbomlik, de az Ikrekkel jó kapcsolatban maradhatsz, a barátodnak mondhatod őt.







Rákkal:

A Rák azt teszi, amit te kitalálsz, ezért a kapcsolatotok tartós lehet. A veszély abban leselkedik, hogy a Rák igyekszik alárendelődni neked, ami az első időben tetszeni fog, aztán később unalmassá válik. Ezért megpróbálsz kitörni, és olyanokkal létesítesz szerelmi viszonyt, akik harcolnak, akiket le kell győznöd, akik nem adják meg könnyen magukat. De aztán újra visszamész a Rákhoz, akinél erővel töltekezel fel.







Oroszlánnal:


A vég nélküli szenvedélyt élhetitek át, amelyben ha az Oroszlán férfi viheti a prímet, akkor talán örök hűséget is esküdhettek egymásnak. Azonban ha az Oroszlán nő akarja átvenni a vezetést, akkor szétesik a viszony, és meggyűlölhetitek egymást. Azonosak az elképzeléseitek abban, hogyan élvezheti az ember az életet, érezheti jól magát a kapcsolatban, és hogyan szerezhet a másiknak spontán örömet.







Szűzzel:


A Szűz élvezhetné a nagyvonalúságodat, de erre képtelen. Hiszen tele van aggodalommal a jövőt illetően, megvonja magától a finom falatokat, képes az aszkéta életre, amely neked nem megy. A Szüzet nehezen tudod irányítani, makacssága könnyen kihoz a sodrodból, és a tisztaságmániájával is az őrületbe kerget. Ráadásul a szexben is ragaszkodik ahhoz az egy-két mozdulathoz, amit begyakorolt, és ez kevés örömet szerez neked.








Mérleggel:


Az agyadra megy a Mérleg. Egy ideig tűröd a kisded játékait, többek között a fennen hirdetett béketeremtését, miközben képes olyan szavakat használni, amellyel éppen veszekedésre ösztönöz. A bizonytalansága is ingerel, és az a kegyetlenség, amivel át tud lépni embereken, helyzeteken. Ne bocsátkozz vele még egy éjszakás szerelmi kalandba sem, mert így elkerülheted a csalódást.







Skorpióval:


Izgatja a fantáziádat, hiszen igazi ellenféllel találkoztál. A Skorpiónak azonban az agyára megy a te nyüzsgésed, az imádjatok, és csodáljatok engem emberek stílusod, és megpróbál téged olyan helyzetbe hozni, hogy neked kelljen őt szolgálni. Mesteri módon tehet saját magától függővé, és te azt veszed észre, hogy nem tudsz meglenni nélküle. Olyan, mint a drog, amelyről nagyon nehéz leszokni.








Nyilassal:


Megnyerheted vele az élet főnyereményét, és az egész életet úgy érzed, mintha egy véget nem érő nagy kaland lenne. Életvidám társat választottál, akinek a szexuális stílusa nagyon energikus, és egészséges. Egyetlen vágyad sem marad kielégítetlen. Társad nagy hibája, hogy szeret hárijánoskodni, és olyasmiket mond, társaságban, vagy a közös ismerősötöknek, amelynek kevés köze van a valósághoz. Ne leplezd őt le!







Bakkal:


Alapvetően jól kijöttök egymással, de a Bak időről időre kiborít. Te azt hiszed, hogy titkolódzik előled, pedig csak azért nem avat be minden dolgába, mert úgy gondolja, hogy téged nem érdekel. Így aztán az idők folyamán kommunikációs szakadék alakulhat ki közöttetek. Szexuálisan hűséges hozzád, talán nem azért, mert annyira konzervatív, hanem mert nem akarja a stílusát a különféle partnerek miatt állandóan változtatni.







Vízöntővel:


A kezdetben forró kapcsolatból az évek során erős kötelék lehet. A tartós boldogság eléréséhez azonban mindkettőtöknek kompromisszum késznek kell lennetek. A meghitt családi tűzhely létrehozását ne emlegesd, mert ez a Vízöntőben klausztrofóbiás érzéseket vált ki. Ha szeretnéd őt egész életre magadhoz kötni, akkor általában a családi terheket neked kell cipelni, és a döntésekért is felelősséget vállalni.







Halak:


Forró kapcsolat jöhet létre közöttetek, amelyben te fogsz irányítani. A viszony addig fog tartani, amíg te akarod. Ha szeretnéd őt megszerezni, akkor kitartónak kell lenned, mert ez az egyetlen célravezető lehetőség. A Halak rokonsága igyekszik a kedvedben járni, ami nem hat meg, mert elvárod, hogy szolgáljanak, és azt tegyék, amit te parancsolsz. Arra ügyelj, hogy ne ess túlzásokba, és ne várj szegény Halaktól olyat, amit nem tud teljesíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top