Vizes VB

Vizes VB: nem jön a fő fellépő a megnyitóra

A Vizes VB megnyitóján több mint 500 művész lép fel, a fő fellépőként hirdetett sztár azonban már biztosan nem lesz köztük.

Ha a Rolling Stones nem is, Emeli Sandé brit énekesnő korábban elvállalta, hogy fellép a vizes VB megnyitóján. A fő fellépőként hirdetett sztár azonban egészségügyi problémákra hivatkozva lemondta koncertjeit, köztük a budapesti fellépést is – tudta meg a 444

A FINA a lap érdeklődésére megerősítette, hogy Emeli Sandé nem lép fel a vizes világbajnokság megnyitóján, ám ennél többet egyelőre nem árultk el. 

A vizes VB budapesti nyitóünnepségét július 14-én a Dunán tartják: a Lánchíd pesti hídfőjénél a vízhez kapcsolódó, kulturális és sportörökségünket megjelenítő műsor lesz látható. Ha Emeli Sandé nem is, ám több mint 500 művész és 220 önkéntes fellép a műsorban.

Balatonfüreden szintén lesz nyitóünnepség, melyet július 15-én reggel tartanakmeg a mólón, a nyílt vízi úszóverseny rajtja előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top