Vizes VB

Vizes VB 2017: Szilágyi Liliána 100 pillangón, Cseh László 50 pillangón lemaradt a döntőről

Szilágyi Liliána és Cseh László sem jutott fináléba vasárnapi elődöntőjéből a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.

Szilágyi Liliána 100 méter pillangón az első futamban volt érdekelt, 57.75 másodperces idejével – amely 21 századdal marad el országos csúcsától – a 9. helyen zárt.

Nagyon jó, hogy itt tudtam egy elődöntőt úszni, ez jól jön a 200 méter előtt. A magyar közönség fantasztikus volt, teljesen kirázott a hideg” – mondta önfeledten Szilágyi Liliána, arra biztatva a szurkolókat, hogy ne hagyják abba a buzdítást a vizes vb-n.

Cseh László a pillangó sprintszámában, azaz 50 méteren, ahol két éve Kazanyban bronzérmet szerzett, 23.51 másodperccel futamában – rossz rajttal – 5. lett, ez pedig összesítésben a 11. helyre volt elég.

Ez most valahogy nem állt össze, de úgy érzem, az úszásom gyorsasága megvan ahhoz, hogy ez jó legyen 100-on és 200-on” – értékelt a 31 éves, kétszeres világbajnok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top