Ajándékozz cukormentes karamellt!

cafeblog/HahoPihe | 2013. December 15.
Édesszájú barátja mindenkinek akad, nem is egy, így akár nagyobb adagot is készíthetünk Hahópihe mézzel főzött karamelljéből. Úgy még nekünk is juthat belőle.

Egyszerűen imádom a karamellt. Már gyerekkoromban is az egyik kedvenc szaloncukrom a vajkaramellás volt. Aztán imádtam a boltokban kapható tejkaramellát is, ami ott volt a tutti fruttik mellett a polcon. Emlékeztek? Kedvenc csoki? Bár sok van, de ha egyet ki kell választani, mert ezen múlik az életem, akkor a Twix. Mi van benne? Karamell. Úgyhogy igen, méltón megállja a helyét a legnagyobb kedvenceim között a karamellszósz.

Bizony, itt egy cukor nélküli karamellszószt láthattok. Nem csalás, nem ámítás, egy cuki csomagolás, és mehet is a fa alá a gasztroajándékok mellé.

Hogy mire van szükség ennek a karamellnek az elkészítéséhez? Vajra, mézre, tejszínre, egy dupla fenekű lábosra, és 30 percre az időnkből. Sőt a dupla fenekű lábos se fontos, de figyeljük és keverjük, nehogy leégjen.

A receptért kattints a Hahópihe blogra!

Még több csináld magad!-ajándéktipp!

 

Ajándékozz cukormentes karamellt!

Édesszájú barátja mindenkinek akad, nem is egy, így akár nagyobb adagot is készíthetünk Hahópihe mézzel főzött karamelljéből. Úgy még nekünk is juthat belőle.

Ajándékozz cukormentes karamellt!

Édesszájú barátja mindenkinek akad, nem is egy, így akár nagyobb adagot is készíthetünk Hahópihe mézzel főzött karamelljéből. Úgy még nekünk is juthat belőle.

Ajándékozz cukormentes karamellt!

Édesszájú barátja mindenkinek akad, nem is egy, így akár nagyobb adagot is készíthetünk Hahópihe mézzel főzött karamelljéből. Úgy még nekünk is juthat belőle.

Ajándékozz cukormentes karamellt!

Édesszájú barátja mindenkinek akad, nem is egy, így akár nagyobb adagot is készíthetünk Hahópihe mézzel főzött karamelljéből. Úgy még nekünk is juthat belőle.


 

Exit mobile version