Így lesz az egyszerű fehér terítékedből varázslatos ünnepi asztal

cafeblog/pankakertje | 2015. December 24.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, biztosan sokatoknál lapul egy kizárólag különleges alkalmakra tartogatott ünnepi étkészlet, de nálam hétköznapokon is és ünnepeken is ugyanazokkal a fehér tányérokkal terítünk.

Ennek több oka is van. Egyrészt a korábbi lakásunkban szigorúan kiszelektáltuk a nem mindennap használt konyhai dolgainkat, hogy elférjünk, és a legpraktikusabb megoldásként maradt egy készlet, mert szerintem a minta nélküli fehér ünnepi terítékekkel végtelen számú hangulatot hozhatunk létre. Azóta már túl vagyunk egy költözésen, helyünk már lenne, de a díszes, mintás teríték amúgy sem lenne az én világom, szóval maradtunk a réginél…

Attól függően hogy milyen terítővel, szalvétákkal, apró dekorelemekkel variálunk, teljesen más hatást érhetünk el. Hoztam néhány inspiráló montázst, és a saját készletemmel is megmutatom, néhány apró változtatással ugyanaz az ünnepi teríték más és más arcát mutatja. A fotók minőségéért előre is elnézést, jövő évi terv, hogy kicsit kikupáljam magam ezen a területen! Azért a lényeg át fog jönni, ígérem! Piros kiegészítőkkel a hagyományos karácsonyi vonalat erősíthetjük.

A folytatásért kattints a Panka kertje caféblogra!

Exit mobile version