Ezektől leesik az állad! 20 adventi koszorú ajtóra és asztalra

nlc | 2016. November 25.
Micsoda kreativitás! Micsoda ötletes megoldások! Ezeket az adventi koszorúkat és kopogtatókat érdemes végignézned. Mi imádjuk őket!

A Plantomime üzlet munkatársainak csodálatos adventi koszorúiból hoztunk el nektek néhány csodálatos darabot. Akár inspirációnak is érdemes végignézni a csodálatos magyar adventi dekorációkat, vagy meg is vásárolhatjátok őket.

Az asztali adventi koszorúk

Az otthon melege és a téli időszak nem elkoptatott jellegzetességei tűnnek fel ezeken az asztali adventi koszorúkon: például az apró aranykorcsolya dísz, A diótörő egy-egy szereplőjét idéző figura a koszorú közepén, vagy a pamutgombolyagnak álcázott gyertyák. A koszorú alapjai pedig olykor karácsonyi pulcsikat, olykor a nagymama által kötött, meleg, puha téli kardigánt, vagy a télkirálynő szőrös ruhakölteményét idézik.

Adventi koszorúk ajtóra

Robusztus, látványos – ilyenek a következő ajtóra készített adventi koszorúk, kopogtatók. Ezekről sem hiányozhatnak a rénszarvasok, a karácsonyi gömbök és a tobozok. Ugyanakkor megjelennek a kagylók, a csigák, a korcsolyák és a játék mackók is. Ha ezekből választunk egyet az otthonunkba, ne lepődjünk meg, hogy a vendégeink hosszú percekig az adventi dekorációnk felfedezésével időznek, mielőtt bekopogtatnak.

Exit mobile version