SPARK by Pelote Christmas Selection

nlc | 2018. November 12.
A Spark by Pelote idén egy különleges karácsonyi válogatással kápráztatja el vásárlóit.

Adventi játékunkon megnyerheted a különleges SPARK by Pelote 2 db-os karkötő szettet!

A SPARK by Pelote Christmas Selection kollekció uralkodó színei, a fehér, az arany és az ezüst eleganciát, ünnepi hangulatot varázsolnak a készülődés, várakozás izgalmas időszakába.

Minden egyes SPARK karkötő más és más, mert a pici, csillogó Swarovski kristályokat ügyes kezek, egyesével szeretettel fűzik fel, hogy a szikrázó gömböcskék viselőik csuklóját díszíthessék.

Az aktuális válogatásban az apró csillogó kristálygömböket igazgyöngyökre emlékeztető Swarovski kristálygyöngyökkel, féldrágakövekkel, ásványokkal és ezüsttel kombináltuk.

Az arany, az ezüst színű achát, a hegyikristály vagy akár a Swarovski rose gold gyöngyökből álló karkötők kifinomult eleganciát sugároznak, így méltó kiegészítői lehetnek ünnepi öltözékünknek.

A több színben rendelkezésre álló, ezüstláncra fűzött Swarovski kristálygömbök, mint apró hópihék díszítik viselőik csuklóját. Viselhetjük külön, vagy akár együtt többi SPARK karkötőnkkel.

Hófehér és ezüst színben pompázó DROP ezüst nyaklánc, a havas tájakat idézi. Viseld az adventi időszakban, csempészd be a közelgő ünnep varázsát már a hétköznapokba, majd szikrázz benne a fa alatt is!

Fedezd fel CHRISTMAS SELECTION kollekciónkat, és aranyozd be szeretteid karácsonyát csillogó SPARK by Pelote karkötővel és DROP nyaklánccal!

SPARK

SPARK Yourself!

Szikrázz Te is!

A SPARK by Pelote elérhetőségei:

Facebook

Instagram

Exit mobile version