Advent az nlc-n

nlc@fe | 2003. December 01.
Hagyományainkhoz híven ismét lesz adventi készülõdés az nlc-n. Nyereményjátékkal, ünnepi tippekkel, diavetítéssel kedveskedünk nektek. És kis közösségünk életében elõször, zenét is hallgathattok a site-on!






Az idei advent során minden napra egy diafilmkockát kaptok tőlünk ajándékba, amely december 24-ére egy kedves karácsonyi történetté áll össze.


Idén olvasnivalóban sem lesz hiány. Az “ünnepi tippjeinkközött sok karácsonyi recept, csináld-magad tipp, valamint tartalmas lelki készülődés vár rátok. Ha lemaradtál valamelyik cikkről, ne aggódj! Az összes megjelent cikket elolvashatod az “eddigi tippek” link alatt.







A mai nyereményjátékok felirat vagy a kis dobozok mögött sok nyereményjátékkal találkozhatsz, amelyek értékes ajándékokkal járulnak hozzá az adventi készülődéshez. Csakúgy, mint az “ünnepi tippjeink mára” rovat esetében, itt is nyomon követheted már megjelent nyereményjátékainkat

Ne feledd: sorsolás januárban!






Ezek mellett számtalan apró meglepetéssel kedveskedünk neked. Ilyen például a képernyő jobb oldalán mozgó nlc Mikulás arcképe, amelyre rákattintva csodaszép hóesést varázsolhatsz a képernyődre. Ha meguntad a havazást, ugyanazzal a mozdulattal ki is kapcsolhatod Mikulás bácsit.






A kellemes karácsonyi hangulat elengedhetetlen kelléke a muzsika. Idén az adventi készülődés jegyében – a site történetében először – zenét is hallgathattok az nlc-n! Ha a dallam nem hangzik fel gépeteken, beállítási gond lehet, forduljatok a rendszergazdához.


Végül, de nem utolsósorban figyelmetekbe ajánljuk interaktív karácsonyi játékainkat. Hógolyózás, Mikulás szánon repülés, karácsonyi tetris játék vár titeket.



Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!


nlc szerkesztőség

Exit mobile version