Karácsonyi mantrák

nlc | 2008. December 03.
Karácsony közeledtével hatalmunkban áll eldönteni, hogy fáradtan és hajszoltan rogyunk le az ünnepi asztalhoz, vagy mosolyogva és békés hangulatban.

Nemcsak az előkészületek szervezésén múlik ez, hanem azon is, hogy mi jár a fejünkben, és miről beszélünk. Ráadásul a kimondott szónak ereje van. Ezt régóta tudjuk, és talán tapasztaljuk is.
Bármi, amit kimondunk, felerősíti a bennünk lévő érzéseket, érzeteket – pozitív és negatív értelemben egyaránt! Ezért ha mindenkinek panaszkodunk, akkor „beleragasztjuk” magunkat a nehéz helyzetbe. De ha például a vágyainkról és a terveinkről mesélünk, akkor szó szerint emeljük a rezgésünket, így az energiaszintünket is. Ezt nem én állítom, hanem sok-sok szakember vonta le a következtetést többéves tapasztalatok alapján. Az Egyesült Államokban külön egyetem vizsgálja ezt a fajta összefüggést, különös tekintettel az egészségre.

Ennek szellemében nézzük meg, melyik jegynek milyen karácsonyi mantra való! Milyen „mondókát” érdemes mondogatnia ahhoz, hogy a karácsony valóban a szeretet és béke ünnepe legyen lélekben, gondolatban és tettekben is.

KOS (március 21. – április 20.)

„Elégedett vagyok mindazzal, ami körbevesz. Tudom és hiszem, hogy életem minden területén egyre sikeresebb vagyok. A nehézségek átváltoznak feladatokká, a problémák pedig kihívásokká. Szívembe szeretet, tudatomba hála költözik. Karácsony közeledtével érzem, hogy törekvéseimet támogatják az égiek. Megteszek minden tőlem telhetőt, és a többit elvégzik ők.
Karácsonykor legyen minden ember boldog és áldott! Szeressék egymást, és engem is!”

BIKA (április 21. – május 20.)

„Minden a legjobban alakul életemben. A harmónia és az elégedettség egyre nő a szívemben, és a tudatomban is. Feladataim és céljaim összhangban vannak. Mindig megkapom a szükséges segítséget vagy jelet ahhoz, hogy előrehaladhassak. Karácsony közeledtével mindent sikeresen elvégzek. Hála és boldogság jár át, mert gazdag vagyok érzelmileg, szellemileg, és anyagilag is.
Legyen a karácsony áldott! Költözzön mindenki szívébe szeretet és béke!”

IKREK (május 21. – június 21.)

„Életem minden területén előbbre jutok, és napról napra elégedettebb vagyok. Az emberek támogatnak és elismernek. Szívesen és örömmel segítenek, ahogy én is őket. Minden lehetőségem megvan arra, hogy megbeszélhessük az élet apróbb és nagyobb dolgait. Sok ötletet adok és kapok. Karácsony közeledtével testben és lélekben egyre vidámabb és energikusabb vagyok.
Hozzon az idei karácsony mindenkinek derűt és hálát!”

RÁK (június 22. – július 22.)

„Végtelen szeretet és hála járja át a lelkemet és a tudatomat. Ez a szeretet napról napra nő bennem. Akkor érzem jól magam, ha szerethetek. Tudom, hogy mindaz, amit kisugárzok magamból, megsokszorozva tér vissza hozzám. Boldog vagyok, mert egyre erősebb a meggyőződésem, hogy szeretve vagyok. Karácsony közeledtével érzem és éreztetem, hogy a szeretet mindennél többet jelent.
Hozzon a karácsony mindenkinek olyan és annyi szeretetet, amire vágyik!”

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

„Életem minden területén egyre több siker ér. Tudom és érzem, hogy jogosan lehetek büszke magamra és az eredményeimre. Azt tapasztalom, hogy egyre több embernek tudok segíteni. Szükség van rám. Szívesen és szeretettel támogatom a körülöttem lévőket. Karácsony közeledtével egyre erősebbnek és elégedettebbnek érzem magam minden szempontból.
Legyen a karácsony mindenkinek sikeres és békés!”

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

„Határtalan hála tölti el a testemet, a lelkemet és a tudatomat. Hiszem, hogy életem minden területén sikeres vagyok. Hasznosnak és fontosnak érzem magam. Segítek, és segítenek nekem, ha szükséges. Mindig azt teszem, ami a legjobb. Karácsony közeledtével látom, hogy minden feladatomat szépen, sorban képes vagyok elvégezni. Ettől elégedettség és öröm jár át.
Az idei karácsony legyen minden embernek boldog és szeretetteljes!”

MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.)

„Béke, harmónia és szeretet tölti meg a szívemet és a tudatomat. A körülöttem lévő emberek mindig számíthatnak rám. Meggyőződésem, hogy mindaz a segítség és támogatás, amit adok, megsokszorozva tér vissza hozzám. Szerencsésnek érzem magam, mert szeretek, és szeretnek. Karácsony közeledtével ez a szeretet felerősödik bennem. Harmóniában vagyok önmagammal és mindenkivel.
Hozzon a karácsony az emberek szívébe szeretetet és békét!”

SKORPIÓ (október 23. – november 21.)

„Szeretem magamat és az embereket. Elégedett és kiegyensúlyozott vagyok minden szempontból. Gondjaim szűnnek, problémáim eltűnnek. Helyüket feladatok és kihívások veszik át. Vigyáznak rám és mindenben segítenek az égiek. Hála és szeretet tölti meg a szívemet, a testemet és a tudatomat. Karácsony közeledtével érzem, hogy egyre energikusabb és lelkesebb vagyok.
Legyen a karácsony mindenkinek minden szempontból boldog és szeretetteljes!”

NYILAS (november 22. – december 21.)

„Szeretem magamat, ezért mindig a jelenben élek. Tudom, hogy terveim és céljaim megvalósításáért csak az »itt és most«-ban tehetek. Minden perc szépségét és hasznát felismerem. Hiszem, hogy mindennek eljön a maga ideje. Ettől napról napra egyre kiegyensúlyozottabb és elégedettebb vagyok. Karácsony közeledtével látom, hogy az idő nekem dolgozik.
Hozzon a karácsony minden ember otthonába és szívébe szeretetet és békét!”

BAK (december 22. – január 20.)

„Segítek magamon, és az égiek is megsegítenek. Sikeresnek és elégedettnek érzem magam, mert tudok és hajlandó vagyok az idővel együtt mozogni. Tudom és hiszem, hogy mindennek eljön az ideje. Napról napra egyre jobban el tudom fogadni, hogy vannak dolgok, amik még érnek. Ettől harmóniába kerülök önmagammal, és a többi emberrel is. Karácsony közeledtével kinyílik a szívem, egyre több szeretetet adok és kapok.
Hozzon az idei karácsony mindenhova békét és áldást!”

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)

„Ismerem és elfogadom az univerzum törvényét. Érzem, hogy az egyetemes rend működik életem minden területén. Hiszem, hogy amit kisugárzok magamból, megsokszorozva tér vissza hozzám. Ezért békében és harmóniában élek minden emberrel. Karácsony közeledtével a szívemben lévő szeretetet egyre jobban meg tudom mutatni. Adok és kapok.
Legyen a karácsony minden embernek boldog és szabad!”

HALAK (február 20. – március 21.)

„Az univerzum szeretett gyermeke vagyok. Ezért az életet boldognak és biztonságosnak tudhatom. Segítek magamon, és az égiek is megsegítenek. Mindent vidáman és könnyedén elintézek. Hiszem, hogy a siker és az elégedettség egyre erősebben van jelen életem minden területén. Karácsony közeledtével lényemmel és szeretetemmel az élet csodáját hirdetem.
Karácsonykor költözzön minden ember otthonába és szívébe szeretet, hála és béke!”

Exit mobile version