Szépségcsomag a fa alá – 15 ellenállhatatlan ajándéktipp

L.A. | 2009. December 10.
Ezekkel a piperepakkokkal biztosan sikered lesz, hiszen a hugitól a nagyiig minden nő örül a kencéknek!

 Nagyinak

A bőr kényeztetése nem kor kérdése! Miért kellene egy hatvan feletti nőnek csak a vaníliás kiflivel és a kötőtűvel bíbelődnie? A mai nagymamák festik a hajukat, interneteznek, és autót vezetnek. A L’Oréal Age Re-Perfect Pro-Calcium arcápolócsomagja a nagyon érett bőr igényeit szem előtt tartó nappali, valamint szem- és szájkörnyékápoló krémet tartalmaz. A visszafogottan elegáns aranydobozban később akár az unokáktól kapott rajzok is helyet kaphatnak.

A Dove Silk neszesszercsomagban a gyengéd tusfürdő és testápoló mellett kézkrém is lapul a feszülő, extraszáraz bőr ápolására. A négyszögletes neszesszerben minden elfér, amire a nagyinak szüksége lesz a következő fürdőkúrája során.

A patikákban kapható Eucerin krémek még a bőrgyógyászok tetszését is elnyerték, talán a nagyi sem fog bennük csalódni. A DermoDensifyer bőrtömörséget regeneráló arckrémet, valamint szem- és szájkontúrápolót most díszdobozban is megveheted. Rendszeres használatukkal a vékony és törékeny kötőszöveti rostok szilárdabbakká és erősebbekké válnak.

 Anyunak

Nem kérdés, hogy ő mindent megérdemel! Téged megszégyenítő módon pörög egész évben, és nemhogy elfáradna, még neked is ő segít, ha nem tudsz elmenni a gyerekért, vagy képtelen vagy odaérni zárás előtt a tisztítóba. Azért hidd el, néha ő is kimerül, és vágyik egy cseppnyi luxusra.

A szemet gyönyörködtetően elegáns csomagolás kincset rejt: az Acca Kappa Calycanthus fürdősó igazi élményfürdővé változtatja a kád vizét. A Calycanthus pont olyan különleges, mint a mamád, Velencében – egyedülálló módon – a tél közepén virágzik. A helyi hagyományok szerint ha ilyen virágot kapunk ajándékba, gondoskodó szeretetet kapunk.

Ha a te anyukád is szereti a rózsát – és miért ne szeretné –, valósággal elgyengül majd, ha megérzi a L’Occitane kandírozottrózsa-kollekciójának illatát. Lelket melengetően édes és nőies. A parfüm mellett tusfürdő, testápoló, vízbe szórható fürdőpúder, szappan és kézkrém alkotja a limitált szériás termékcsaládot, amelyet még illatgyertya is kiegészít. Az üzletben magad állíthatod össze a díszcsomag tartalmát.

Giorgio Armani tudja, hogy mi kell a nőknek, karácsonyi meglepetésként kristályos fény- és szemhéjpúder-palettával, no meg kristályokkal díszített tokba zárt rúzsokkal készült. Együtt és külön-külön is adhatod őket, egész biztosan örömet okozol.

 A fruskáknak

Melyik lány nem örül a sminkcuccoknak?! Pláne, ha olyan imádni való neszesszerbe zárják őket! A MAC szütyője telitalálat a vidám gombóccal a cipzárján, és minden benne van, ami egy trendi és profi szemsmink elkészítéséhez kell: csillámpor, szemtus, szempillaspirál és szemkontúrecset.

A te húgod is állandóan kesztyű nélkül rohangál, aztán siránkozik a kipirosodott kezét látva? Ezt most egyszerűen elintézheted. Ha meglátja, megszagolja és kipróbálja a L’Occitane kézkrémeket, akkor csak az a gondja marad, hogy most éppen melyiket használja. Nem is könnyű a választás, a sheavajas krém vaníliás, cseresznyés és kandírozott rózsás illatban is elbűvölő.

Egy csomó problémás bőrre való arcápoló egy vidám táskában – ez remek döntésnek tűnik. Mindegy, milyen hosszú a leányzó haja, a fényes tincsekről biztosan nem szívesen mondana le! Lepd meg professzionális minőségű, de mégis megfizethető árú hajápolóval. A Syoss Shine hajbalzsam és sampon hatása már néhány mosás után szemmel látható. A lakkbőrhatású neszesszer pedig akár táskaként is helytáll az év végi bulikon.

 A barátnődnek

Karácsonytól vízkeresztig 12 nap van, ami legalább 12 fürdést jelent. A Lush ajándékdobozában pont 12 meglepetés rejtőzik, hogy mindennap más élmény ejtse rabul szeretett barátnédat a kádban ejtőzve. Biztosan megérdemli, és biztosan értékelni is fogja a bomba pakkot.

Az Estée Lauder Protection Essentials elnevezésű szettje még a legnyaffantósabb barátnőnek is remek választás. Arckrém és habzó tisztító van benne – teljes méretükben –, és mellettük két mini, egy szemkörnyékápoló és egy Idealist bőrsimító. Pont ez a kettő kell vésztartalékként a barátnőd neszesszerébe, hiszen akár nálad, akár a barátjánál ragad váratlanul éjszakára, a legfontosabbak akkor is nála lesznek.

Aki egyszer sminkelt profi eszközökkel, az soha többet nem akar miniapplikátorokat használni! A MAC formás neszesszerében található eszközökkel (szemöldök- és szempillaformázó, korrektor-, satírozó- és árnyékolóecset) gyerekjáték profi szemsminket készíteni.

 A sógornődnek

Nemcsak nyáron, télen is szükség van hidratálásra, mindegy, milyen bőrtípusunk van, segítenünk kell a nedvesség megtartásában. A Vichy 24 órás hatású Aqualia Thermal arckréme mellett meglepetésajándékot is rejt a patikákban kapható szolid, praktikus neszesszer.

Talán nincs is olyan nő, aki legalább néha nem visel egy leheletnyi szemsminket. Elég egy spirál és egy praktikus szemceruza, ám az legyen tökéletes, pont olyan, mint ami a Clinique Hight Impact Mascara és a Cream Shaper duo ceruza. A jól használható átlátszó neszesszer még egy miniszemránckrémet is tartalmaz.

Van olyan pipereholmi, amelyből soha nem elég: ilyen a tusfürdő, a dezodor és a sampon is. Éppen ezért biztosan örömet szerzel ezzel a Fa- és Schauma-szettel, amelyhez még ráadásul egy vidám táska is tartozik – jó sok minden elfér benne, akár utazáskor, akár az edzőterembe tartva.

Karácsony.lap.hu »
Ajándék.lap.hu »
Karácsonyiajándék.lap.hu »

Exit mobile version