Újra együtt karácsonyozik Madonna és Guy Ritchie

Baranyai Enikő | 2011. December 10.
Mintha még mindig egy család volnának, úgy viselkedik Ritchie és Madonna. Az énekesnőnek hiába van huszonéves szeretője, mégis volt férjével és gyermekeikkel szeretné tölteni az ünnepet. Ennek azonban Ritchie jelenlegi barátnője – aki nemrég adott életet közös gyermeküknek – nem nagyon örül.
Újra együtt karácsonyozik Madonna és Guy Ritchie

Madonna és Ritchie barátai már régóta mondogatják, hogy ennek a házasságnak a válás ellenére sincs még vége. „Örök harc volt a kapcsolatuk, de a szívük mélyén ők is tudják, hogy ma is összetartoznak” – jelentette ki a pár egy régi ismerőse. Ezt csak erősíti az a tény, hogy Madonna a napokban felhívta volt férjét, és arra kérte, hogy töltsék együtt az ünnepeket.
A nagy családi karácsonyt egy teljes hétig tervezik, Angliában. Ennek azonban kicsit sem örül a rendező jelenlegi barátnője, aki szeptemberben adott életet első közös gyermeküknek. „Guy a tűzzel játszik! El sem lehet képzelni, mi történik, ha Madonna és Jacgui egy teljes hétig össze lesz zárva – mondta a férfi egyik barátja, majd így folytatta: – Bár mindketten igyekeztek új életet kezdeni, egyre gyakrabban érzik úgy, hogy hiányoznak egymásnak, hiányzik a régi meghittség, a család melege, hogy közösen nevelik a gyerekeket. Még a veszekedéseikre is nosztalgiával gondolnak vissza.”
A közös karácsonyozásnak most egyelőre csak a gyerekek örülnek. Madonnának és Ritchie-nek egy vér szerinti gyermeke van, kettőt fogadtak örökbe, de a rendezőt tekinti apjának Madonna kamasz lánya, Lourdes is.

Exit mobile version