Mézédes ünnepi menü: gyors és finom

Rostás Róbert - Gastrobertollini | 2014. December 22.
A karácsonyi készülődés számomra a főzésről és a családi vacsoráról szól, minden évben gondosan megtervezem az ünnepi menüt. Idén mézes-almás szűzérme, rózsaborsos brokkolileves és tormás csirke kerül az asztalra.

Mézes–almás szűzérme csilivel fűszerezve

Porhanyós szűzérme kis erős paprikával és mézes almával tökéletes választás, mert egyszerű és nagyon finom.

Hozzávalók

A recept elkészítéséhez kattints ide!

Tejszínes brokkolileves rózsaborssal fűszerezve

A sok ünnepi húsétel mellé jár egy forró finomság is. Lelket melengető, bársonyosan tejszínes brokkolileves.

Hozzávalók

A leves elkészítést a blogomon találod, kattints ide!

Egészben sült tormás, mézes csirke sült zöldségekkel

Amikor ezt a receptet elkészítettem, azt hittem, nagyon sok munkával jár majd, de meglepett! Nem is volt sok az előkészület, 20 perc alatt végeztem, és a csirke már a sütőben sült!

Hozzávalók

A recept elkészítéséhez látogass el az oldalamra, kattints ide!

Exit mobile version