Gombával töltött pulykamelltekercs

cafeblog/chezsandra | 2015. November 28.
Kevés hozzávalóból, könnyen, egyszerűen készíthetünk finom fogást egy félóra alatt. Remek választás akár ebédre, akár vacsorára.

Bár gyorsan összekészíthető, akár előre is elkészíthetjük. Azzal mindenképpen számolni kell, hogy a sonka sós, így nem szabad a tölteléket nagyon megsózni! Sonkától függően a glutén-, liszt-, tej-, tojásmentes diétákban fogyasztható!

A húst vágjuk négy hozzávetőlegesen egyforma szeletre, és lazán klopfoljuk ki. A megtisztított gombát és póréhagymát aprítsuk fel, és a zsiradékon pároljuk meg. Adjuk hozzá a tejszínt, és ízesítsük a tarka borssal, pici sóval és a petrezselyemmel.

Tegyünk le egy szelet sonkát, helyezzünk rá egy szelet pulykamellet, és a gombás töltelék negyedét. Kenjük el a tölteléket, és tekerjük fel. Készítsük el a másik három tekercset is. Tegyük az Actifry edényébe vagy egy sütőtálba.

A folytatásért kattints a Chez Sandra caféblogra!

Exit mobile version