PANDORA-nyakláncok karácsonyra is

nlc | 2010. November 16.
Az igazán fontos dolgokat a szívünkhöz közel hordjuk… Emlékezz életed fontos pillanataira Karácsonykor is, lepd meg magad, vagy a számodra fontos személyeket PANDORA karkötővel és nyakláncokkal!

Az egyedi megjelenésű PANDORA nyakláncodon a legkülönbözőbb hangulatokat és különleges pillanatokat örökítheted meg. Kombináld a nyakláncodat a karkötőddel, és fejezd ki egyéniségedet egy olyan prémium kategóriás ékszerrel, amely biztosan nem jön szembe veled az utcán…

Virágkavalkád

A négy vadonatúj, nagyméretű muranoi üveg charm kontrasztos virág motívumokkal visz színt az idei őszi/téli kollekció visszafogottabb árnyalataiba.

 

 Dekoratív ezüst

Rusztikus, antikolt ezüst charmok játékos mintáit találjuk a 2010. őszi/téli kollekcióban.

A csiszolt cirkónia tűz ihlette piros, fekete és borostyán színei teszik még egyedibbé a különös formájú és stílusú ezüst és arany charmok kiegészítőit.

Fekete és arany

Ezüst és arany kapcsok ékesítik az új, bőr nyakláncokat, amelyeket a karkötődhöz, vagy önmagában is viselhetsz. A bőr nyaklánc modern és határozott stílusú megjelenését még extravagánsabbá teszi a több féle charm, amely lehetővé teszi a kreativitás teljes kibontakozását. Szeretnél elkezdeni egy igazán Rólad szóló PANDORA nyakláncot? A Nők Lapja Cafe Advent.hu nyereményjátékában minden héten megnyerheted a négy értékes PANDORA nyaklánc egyikét!

Állítsd össze egyedi kívánságlistádat a pandora.net oldalon, és súgj szeretteidnek! Tekintsd meg a PANDORA arany, ezüst, drága- és féldrágakövek káprázatos kombinációit, és találj rá arra az ékszerre, amely igazán különlegessé teszi a közös ünnep pillanatait!

Web: www.pandora.net »

Monoshopok:

Budapest
Kígyó utca 4.
Westend

További üzletek:

Budapest:
Allee
Aréna Pláza
Europark
Mammut I. Üzletház
Mammut II. Üzletház
Mom Park
Árkád Üzletközpont Budapest

Győr:
Árkád Üzletközpont

Szeged:
Diamond Ékszerszalon, Kossuth Lajos sugárút 19.
Diamond Ékszerszalon, Klauzál tér 5

Szombathely:
Velekey Ékszervilág, Fő tér 25.

Felejthetetlen karácsonyi pillanatokat kíván: A PANDORA

Az 1982 óta elismert, dán PANDORA a nőies és időtálló ékszerek tervezője. A nemzetközi divatvilág meghatározó szereplőjeként a PANDORA ma 40 országban megtalálható, globális ékszermárka.

 

Exit mobile version