Küldj egy képet szeretetéhes kedvencedről és nyerj!

nlc | 2023. Július 03.
Utolsó fordulójához ért a Fressnapffal közös játékunk. Még nem késő, hogy a tiéd legyen egy 50 ezer forint értékű ajándékkártya.

Szinte mintha csak tegnap kezdődött volna az #állatiarcjáték, ám egy szempillantás alatt elszaladtak a hetek, és már el is jött az idő, hogy az utolsó fordulóra invitáló felhívásunkat közzé tegyük. Hűséges követőink tudhatják, hogy az első három körben kaját kunyeráló, boldog, majd rosszcsont házi kedvenceknek hirdettünk pályázatot. Most, az utolsó fordulóban könnyű dolga lesz a gazdiknak – és nehéz az nlc zsűrijének –, mivel ezúttal bűbájos, szeretgetésért kuncsorgó képeket várunk a pályázóktól.

A játék témája ugyanis:

SIMIT KÉREK!

A pályázati feltételek most sem változtak: bármilyen állattal lehet nevezni, a lényeg a cukiságfaktor. Tenyérbe simuló papagájok, aranyhörcsögök, és törpemalacok is éppúgy indulhatnak, ahogy kutyák és macskák.

Fontos azonban, hogy egy kategóriában, egy e-mail címről csak egyszer lehet nevezni, és a pályázaton csak olyan képek vehetnek részt, amelyeken felismerhető emberi arc nem látszik.

Hogyan játszhatok?

A dolgod mindössze annyi, hogy tölts fel itt egy, a témához passzoló, tündéri képet kedvencedről, amin épp egy kis dédelgetést követel.

 

A nevezési időszak július 3-án délben kezdődik és július 9-én délelőtt 10-ig tart. A szerkesztőségi zsűri július 10. és 16. között kiválogatja a 12 döntőst, és ahogy az eddigi körökben is, a végső döntés megint a ti kezetekben van, Kedves Olvasók! A szavazás július 17-e déltől július 23-a déli 12 óráig tart majd.

Mi a nyeremény?

Mind a négy körben a legtöbb szavazatot kapó kis kedvenc és gazdája ugyanazzal az értékes nyereménnyel gazdagodik:

a Fressnapf jóvoltából a győztes jutalma egy 50.000 forint értékű ajándékkártya.

A kártyára feltöltött összeg levásárolható egyben vagy részletekben is személyesen, a magyarországi Fressnapf áruházakban. Az ajándékkártya érvényessége 1 év a feltöltéstől számítva. Fontos információ, hogy a kártyával csak terméket lehet vásárolni, szolgáltatást (pl. kutyakozmetika) nem. A nevezéssel és a nyeremény felhasználásával kapcsolatos további részleteket a nyereményjáték-szabályzat tartalmazza.

Induljon tehát a negyedik kör, kíváncsian várjuk a cuki, simogatásért kuncsorgó kis kedvencek képeit!

Exit mobile version