Ki legyen az év Aranyanyuja? Ma még szavazhatsz!

nlc | 2012. November 24.
Könnyekig megható történetek és sorsok – ne maradj le, még te is szavazhatsz, ki legyen az év Aranyanyuja!

Kishúgát egyedül nevelő asszisztens, a tanítványáért a végsőkig küzdő tanárnő – csak két példa a 12 jelölt közül, akik mind egytől egyig megérdemelnék a Richter Aranyanyu Díját. Olvasóink közül már több mint 80 ezren szavaztak arra, aki szerintük a leginkább méltó a 200 ezer forintos díjra.


Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

Nézd meg a bemutatkozó videókat mindhárom kategóriában, és válaszd ki, szerinted melyik orvos, tanárnő és egészségügyi szakdolgozó legyen az év Aranyanyuja. Ketyeg a visszaszámláló, ne hagyd ki az alkalmat, hogy megismerd a jelöltek önzetlen munkáját, és szavazz arra, aki előtt szerinted le a kalappal!

A szavazás pofonegyszerű: a kiválasztott jelölt fényképe alatt található „Rá szavazok” gombra, és a megerősítést kérő felugró ablakban az „Igen” gombra kattints. Egy azonosított felhasználó szavazhat minden kategóriában, de egy kategóriában, naponta csak egyszer.

A díjátadó november 30-án lesz, amiről a Nők Lapja Café is beszámol majd.
Ne tétovázz, kattints és szavazz az év Aranyanyujára!

Exit mobile version