Retikül vagy pelenkázótáska – már nem kell választanod!

nlc | 2013. Június 24.
A gyártók végre rájöttek, hogy a pelenkázótáska az anyukák "kelléke", és nem a babáké, így egyre több olyan trendi pelenkázótáska készül, ami illik az öltözködési stílusunkhoz. Az új fazonú táskák kívülről az édesanyát, belülről pedig a kisbabát szolgálják. Íme néhány igazán ötletes darab!

Ugye mennyire helyes és elegáns? Bármilyen csinos ruhához jól mutat. Annyira nőies, hogy nem is tűnik fel, mi mindent rejtettek el benne a pici babád számára, pedig ebből a borítéktáskából semmi sem hiányzik, amire útközben szükségetek lehet. Ez a Lassing táska nálunk három gyönyörű színben is kapható, bár nekünk ez a krémszínű jött be a legjobban.

Az ABC design könnyű és praktikus pelenkázótáskái fiatalosak és remekül passzolnak a nyári hangulatunkhoz. A vidám trendi színek kedvelői és a „farmeres” anyukák is imádni fogják. A legtöbb típusú babakocsira rögzíthető, ha már nincs kedvünk a vállunkon vinni. Színválasztékban nincs hiány, bár ez a csíkos darab elnyerte mindenki tetszését.

Retromániás vagy? Szeretnéd, ha a pelenkázó táska is követné a stílusodat? Ezzel a Marv táskával biztosan nem tudsz hibázni. Bájos formája és retromintája is arra teremtetett, hogy ruhatárad kiegészítője legyen. Hihetetlen, de tényleg van benne pelenkatartó rekesz, pelenkázólap, sőt még termo-cumisüvegtartó is.

Ez Peg Perego táska örök darab. A farmermintázat mindig divatos, és milyen jól mutat egy fiatal anyuka vállán! Játszótéren, strandon vagy a városban? Nem számít, mert ezzel mindenhol trendi lehetsz. Külön akasztóval rögzítheted a babakocsihoz is.

Sokkal jobban szereted a hátizsákot, mint a csajos kis táskákat? Akkor neked biztosan bejön ez a praktikus darab. Igényes, fiatalos, és soha nem megy ki a divatból. Feketében és bézs színben is kapható. Elfér benne minden, és hát utazáshoz, kiránduláshoz is ideális. Ha sportos vagy, akkor megvan az új kedvenc!

Exit mobile version