Spórolás a sulicuccoknál: csomagoló a netről

bambina | 2014. Augusztus 22.
Nemcsak a csomagoláshoz, hanem a tanszerek borításához is jól jöhetnek ezek a szépséges, mintás papírok.
Tankönyvek, füzetek, ceruzák, radírok, mindenféle kellékek: agyrém, hogy mennyi mindent kell venni a gyerekeknek, és nem titok, elég drága kis holmik ezek, főleg ha próbálunk minőségi darabokat beszerezni.
 
A tankönyvek, füzetek borítása egy darabig elvileg kötelező. Legutóbb sokféle ingyenesen letölthető címkékkel jöttünk, most jöhet a papír, amire a címkét ragasztjuk: ebben sem muszáj engedni a bolti  kész termékeknek, ha nem is mindenre, de pl. a füzetekre kereshetünk szép kis papírokat. Nyomtatni nem árt a sima nyomtatópapírnál valamivel erősebbre, és az sem mindegy, hol és mennyiért nyomtatunk, de a nehézségekért cserébe legalább gyönyörűek, és hihetetlen a választék. A méret persze nem akkora, mint egy bolti csomagolóé, de az is opció, hogy összeragasztunk darabokat, vagy csak a grafikák egy részét használjuk fel egy semleges csomagolóra. Elsősöknél talán jobb, ha mi magunk készítjük, de a nagyobbak már maguk is beszállhatnak a hajtogatásba, ragasztásba, vagdosásba.
 
Meinlilapark
 
Itt aztán minden van, ami tetszetős és szívek vágya: epres, pöttyös, csíkos, gombás, autós, baglyos, Piroska és a farkasos is akár. Letölthetők innen.
 
Spórolás a sulicuccoknál: csomagoló a netről
 

Mini Eco
 
Hű, csak el ne áruljuk, hogy ezt színezni is lehet! Vagy áruljuk el, és színezzenek előre (hmm, vagy a kicsit unalmas órákon… na de ezt tényleg nem érdemes elárulni). A Mini Eco oldalán találjátok ezeket a gyönyörű papírokat. Letölthetők innen.
 
 
Jamiee Rose
 
Hát igen, a betűs papír sem utolsó, vannak, akik már a kezdetektől vonzódnak ehhez a szép világhoz, mini tipográfusok előnyben. Letölthető innen.
 
 
 
Mr Printables
Szívecskék minden mennyiségben és több verzióban, imádni valók, nem? Letölthetők innen.
 
 
Say Yes
 
Igaz, hogy anyák napi ajándékhoz való csomagolásnak szánták, de pont jó füzetet csomagolni, és újabb színezhető felület, szép darab. Letölthető innen.

 

 
Ilyen tuti csomagolásokkal talán nem csak az első napon mosolyognak majd a gyerekek…
Exit mobile version