Cuki kiegészítők babaszobába, fillérekért

cafeblog/bopci | 2015. Augusztus 04.
Ha a babaszobát szeretnénk ékesíteni, érdemes példát venni bloggerünkről és a neten böngészni: szuper cuki kiegészítők olcsón!

Ilyen kis lámpáknál az embernek megjön a kedve a babázáshoz. Eszméletlen cuki lámpácskák. Ennél sokkal több fajta van, de most ennyi elég ízelítőnek. Az ára 1400 forint körül kezdődik.

Ezek kicsit kötöttebb formák, ám ha valaki Hello Kitty- vagy békarajongó, alapdarab a babaszobába. Vagy a hálóba, éjjeli fényként. Sőt, később sem lesz rossz móka, ha ezt felkapcsoljuk, mert elkerülhető a baba elalvása után, mezítlábazva történő kiosonás melléktermékeként oly gyakran fellépő “Lego-darab eltávolítása a talpból” nevezetű sebészeti eljárás. Az áruk 3000 forint környékén kezdődik.

Ha éppen óceánosra festettük a baba szobáját, ez a kis cuki poliplámpa pont oda illik. Mivel több színben gyártják ezt is, akár fiú, akár lány a picikénk, egyaránt tökéletes megoldás. Ráadásul, mivel szemüveges a kis polip, tudat alatt is ráneveljük, hogy az okos emberek szemüvegesek. 4200 forinttól lehet beszerezni.

Még több kiegészítő a Bopci blogon!

Exit mobile version