15 ingyenes horgolt babasapkaminta, amiért érdemes megtanulni horgolni

Kun Gabi | 2015. Október 22.
Nagy szenvedélyem a horgolás, nemcsak gyönyörű alkotások kerülnek ki a kezeim közül, hanem még a lelkemre is jó hatással van. A horgolással vezetem le a stresszt, a mindennapi feszültségeket, és ráadásul még a gyerekeim is örülnek az újabb és újabb horgolt kreációknak.

Épp a fenti okok miatt nevezik a horgolást, kötést az új jógának, mert feltölt, kikapcsol, rendet teremt a káoszban. Nem utolsósorban pedig, amikor épp olyan a helyzet, mint most, hogy nem találok jó sapkát a legkisebb lányomra, akkor fogom magam, és megalkotom én azt a horgolt sapkát, ami tökéletes neki.

Mivel zimankó lett, most már sietnem kell, hogy a megfelelő mintát megtaláljam az álomsapihoz, úgyhogy felkerestem a kedvenc horgolós oldalamat, a Repeat Crafter Me-t ahol rengeteg ingyenes és csodálatos minta van babákra, gyerekekre szabva, és kiválogattam a fent lévő sapkaminták közül azt a tizenötöt, ami nekem a legjobban bejön. A tuti befutó a kislányom fejére ezek között lesz, az biztos.

A horgolások mintáit a képekre kattintva érhetitek el, angolul vannak, de szerencsére annyira univerzális nyelv a horgolás, hogy ez nem okoz problémát.

Exit mobile version