Visszavágott az anyuka az ismeretlennek, aki lányos játéka miatt cikizte kisfiát

nlc | 2016. Május 05.
Az idegen a játékboltban szólta meg a kisfiút, amiért az babakocsit szeretett volna magának.

A skót édesanya Facebookon posztolta történetét az idegenről, akit senki sem kérdezett, mégis megmondta véleményét a nő kisfiának játékpreferenciáiról.

A hároméves Harry (aki egyébként otthon szeret főzőset is játszani, isten óvja a férfiasságát) történetesen egy babakocsit szeretett volna a játékboltban, amit ki ne értene meg, a babakocsi tök jó, belepakolsz, tologatod, tiszta sor. Egy közlési kényszeres idegennek mégis muszáj volt szóvá tennie, hogy miért szeretne a kisfiú ilyen lányos játékkal játszani? (Mikor ott van neki a tűzokádó sárkány hátán ülő oroszlánölő dzsungelharcos figura is.)

Az édesanya Facebookon hozzáfűzte az egyszerű, magától értetődő, és valójában az egyetlen elfogadható magyarázatot a történethez: “Az a legfontosabb, hogy a fiam boldog legyen, és ha egy rózsaszín babakocsi teszi boldoggá, akkor egy rózsaszín babakocsi teszi boldoggá.”

De még ennél is jobb és zsigeribb a válasz, amit maga a kisfiú adott, mikor az idegen arról kérdezte, miért akarna magának ilyen lányos játékot? “Mert tetszik” – felelte Harry, aki háromévesen a gendersztereotípiák fogalmának hiányában nem is értette a kérdést. Jó lenne, ha később sem kellene megértenie.

Forrás: Yahoo

Exit mobile version