Szifilisszel fertőzte meg hároméves unokahúgát a férfi

nlc | 2016. Május 19.
A nemi betegség miatt derült ki, hogy a 18 éves férfi szexuális erőszakot követett el a felügyeletére bízott 3 éves unokahúgán.

Az ügyben csütörtökön hirdet ítéletet a Budapest Környéki Törvényszék. A Bors információi szerint R. István a nyomozás során tagadott, azt állította, hogy valaki a rokonságából akar ártani neki.

A 3 éves Annabella a szexuális bűncselekmény során szifilisszel fertőződött meg. A nemi szervén tályogos seb jelent meg, az igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy a seb friss fertőzéstől keletkezett, tehát magzati korban nem kaphatta el esetleg az édesanyjától.

A Zsaru magazinnak tavaly júniusban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette: az igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy a kislány a 17 éves rokonától fertőződött meg. A gyermek azt is megmutatta édesanyjának, hogy a nagybátyja mellé feküdt, simogatta, majd még mit csinált vele. A pszichológiai vizsgálatok megerősítették, hogy a lány igazat mond. A rendőrség a nyomozás során fényképeket mutatott a gyereknek, aki rémülettel reagált, amikor unokabátyja fotóját megpillantotta.

R. István bujkált, ám a rendőrség végül megtalálta, a Terrorelhárítási Központ kommandója ütött rajta.A most 18 éves férfit “felügyelete alatt álló, 12. életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekmény végzésével elkövetett szexuális erőszak” bűntettével vádolják. 

Exit mobile version