Így néz ki terhesen egy plus size modell, és így egy fitneszedző

Pöttyös Panna | 2016. Július 08.
Mindkettőjüknek beszóltak a terhességük alatt a kommentelők, ezt elégelte meg az edző, és posztolt egy közös képet a híres plus size modellel.

Az edző és sportoló Brittany Aäe megelégelte, hogy cseszegetik amiatt, hogy nincs rajta súlyfelesleg, és normálisan néz ki 39 hetes terhesen is. A közösségi oldalakon támadták be azzal, hogy nem normális, ahogy kinéz, nem normális, hogy még ilyenkor is látszanak a hasizmai. Ezért Brittany fogta magát, és posztolta ezt a fotót.

 A kép bal oldalán a világ egyik leghíresebb plus size modellje, Tess Holiday áll, és ő is éppen 39 hetes terhes. Az edzőnő ezt írta a kép mellé:

Ez a kép két nőről szól, akik mindketten 39 hetes terhesek. Balra Tess Holiday, az érzéki modell, jobbra pedig én, inas hegyi atléta. Mindkettőnket megszégyenítettek/megszégyenítenek a formáink, a testünk miatt. Őt azért, mert nagy, engem azért, mert kicsi vagyok. Mindkettőnknek rendben van a terhessége, mindketten törődünk az egészségünkkel. A társadalom miért szégyeníti meg azokat a nőket, akik nem férnek bele a szerintük normálisba? Ahelyett, hogy másokkal foglalkozunk, foglalkozzunk magunkkal. A terhesség amúgy is nehéz, pláne, ha még be is szólnak a tested miatt.”

 Olvass még a terhességről az NLCafén!

 

Exit mobile version