55 évesen szült hármas ikreket ez a nő

nlc | 2016. Augusztus 20.
Az 55 éves Sharon Cutts egészséges babáknak adott életet.

Sharon Cutts azt hitte, már túl van élete javán, és bár boldog volt, hogy négy gyerekkel is megáldotta a sors, nem tudta leplezni keserűségét magányosan töltött ötvenes évei felett.

A váratlan fordulat akkor következett be, amikor megismerkedett a nála jóval fiatalabb Stuarttal. A korkülönbség ellenére hamar egymásba szerettek, és az akkor 51 éves asszony úgy érezte, új fejezet nyílt életében. 

Mivel szerette volna fiatal szerelmét megajándékozni az apasággal, ellenőriztette a termékenységét, a tesztek azonban azt mutatták, hogy Sharon már túl van a menopauzán. De még ekkor sem adták fel: hatalmas összegeket költöttek petesejtdonorra, hogy Stuart spermájával megtermékenyítve próbálták előidézni a terhességet – sikertelenül. Ekkor Sharon már 54 éves volt.

Utolsó esélyként Cipruson próbálkoztak beültetéssel, és rövidesen kiderült, hogy a beavatkozás sikeres volt – Sharon terhes lett. Rövidesen az is kiderült, hogy hármas ikrekkel!

A pár hihetetlenül boldog, és bár Sharon nem szeretné, ha az iskolában a kicsik nagymamájának néznék majd, saját bevallása szerint ugyanolyan frissességgel vágott bele az anyaságba, mint annak idején korábbi gyerekeivel.

Forrás: ThatsLife

Exit mobile version