Imádja az internet az apukát, aki megmutatta, milyen a szülők igazi élete

nlc | 2016. November 30.
Végre itt van két szülő, aki meg sem próbálja szépíteni, milyen nehéz feladat 4 lánygyereket nevelni! Helyette megmutatják, hogy néznek ki a szülők valódi hétköznapjai – minden kínkeserves pillanattal együtt!

Az internet népének úgy kellett Simon Hooper (father_of_daughters) és felesége (mother_of_daughers) Instagram-fiókja, mint egy falat kenyér: az idilli terhes, kisbabás és szoptatós fotósorozatok után, ahol minden rózsaszín cukormáz borít, üdítő látni, hogy két ember őszintén bemutatja, milyen az élet valójában négygyermekes szülőként.

Mert ne szépítsük: ha az embernek egyszerre kell gondját viselnie egy 10 hónapos ikerpárnak, és egy 6 és 9 éves kislánynak, az élet nem csak játék és mese! A hétköznapokat sokkal inkább tarkítják komoly logisztikai feladatok, rengeteg macera és végkimerüléshez közeli állapotok, mint gondtalan mosolyok és felhőtlen futkározás a virágos mezőn. A szuper jó fej apuka fotóiban és a rengeteg panaszkodásban egyébként az a legjobb, hogy még így is süt róla: a világon senkivel nem cserélne.

Diply

Exit mobile version