Egy csupa szín, csicsamentes babaszoba, amitől jókedved támad

K.G. | 2017. Július 16.
Emerson szobája úgy lett kislányos, hogy semmi csicsás nincs benne. Nyoma sincs a szokásos hercegnős, rózsaszín világnak, csak csupa szín és csupa vidámság az egész.

Ennek a babaszobának nemcsak a vibráló színek adják meg a báját, hanem az is, hogy tele van az anyuka saját kezűleg készített dekorációival. Mi más lehetne jobb dísze egy baba szobájának, mint az édesanyja által megálmodott dekor? A falon lévő girlandtól kezdve a kiságy fölötti forgóig a keze nyomát viseli magán az egész szoba. Amit pedig nem ő maga készített, azt átalakította, mint például az IKEA-s függönyt, amire pomponokat varrt, vagy a komódot, amit korallszínűre festett, és lecserélte rajta a fiókok gombjait.

A kedvenc elem a szobában egyértelműen a kis sárga bicikli a falon, ami a nagymamáé volt, anya csak lefestette sárgára. Vidám, boldog és színes babaszoba lett az eredmény, amitől mindenkinek mosolyognia kell. Az anyuka elmondása szerint az volt a legnagyobb kihívás a szoba kialakításában, hogy alig egy hónappal szülés előtt költöztek be az új otthonukba. Még szerencse, hogy buzgón dolgozott benne a terhességgel együtt járó fészekrakó ösztön, legalábbis ő ezzel magyarázza az extragyorsan életre keltett, csodás babaszobát.

Nézegess még több babaszobát:

Exit mobile version