Két anyuka is azt állítja, hogy legyantázták a gyerekeik szemöldökét az óvodában

nlc | 2018. Február 07.
Jelenleg is zajlik a nyomozás egy washingtoni óvoda ellen, mivel két anyuka is állította, hogy ott gyantázták le gyerekeik szemöldökét.

Először Alyssa Salgado vette észre, hogy kétéves kislánya szemöldökei között kipirosodott a bőr. Először csak horzsolásra gyanakodott, vagy arra, hogy a kislány túl erősen dörzsölte a homlokát, de ahogy közelebbről is megvizsgálta a foltot, megdöbbenve vette észre, hogy a szőrszálak is eltűntek. Az anyuka szerint egyértelmű, hogy a gyantázás csak a kislány óvodájában történhetett

Salgado a Facebookon osztotta meg a fotókkal is alátámasztott, felháborodott posztot, amire később egy másik szülő is reagált, aki ugyanerre panaszkodott ugyanennek az intézménynek a kapcsán. A kiborult szülők kirohanásait rengetegen osztották meg a neten, ami miatt végül intézményi belső eljárás és hivatalos rendőri nyomozás is elindult az ügyben. A szülők azt mondják, elsőre talán nem tűnik nagy ügynek egy kéretlen gyantázás, de megbocsáthatatlannak tartják, hogy valaki az engedélyük nélkül ilyesmit tegyen gyermekükkel.

Independent

Exit mobile version