Ez a 10 lánynév azt jelenti, csodaszép

Bagaméri Viki | 2024. Május 31.
Erre a 10 női névre a szó szoros és átvitt értelmében is igaz, hogy nagyon szép jelentéssel rendelkezik, annyit tesznek ugyanis: csinos, vonzó, gyönyörű.

Mint tudjuk, egy névnek nemcsak a hangzása lehet csodaszép, hanem a jelentése is. Ha épp keresőben vagy, és olyan keresztnévre vágysz, ami azt ígéri, hogy viselője szép és bájos, akkor a legjobb, ha ezek közül választasz!

Szerencsére jó pár olyan név akad az itthon anyakönyvezhető utónevek között, amelyek azt jelentik, hogy a viselőjük csodás külső-belső adottságokkal rendelkezik, ráadásul ezen felül még szépen is hangzanak. 

Szebb már nem is lehetne!

Valószínűleg te sem lepődsz meg azon, hogy inkább a lányoknak adható keresztnevek között fordul elő gyakrabban ez a jelentés, de azért a fiús szülők sem maradnak szépséget sugárzó nevek nélkül!

Itthon is gond nélkül választható bármelyik kisfiúnak az Adonisz, a Dalia, a Gracián és a Hasszán név, de ha maradnál a szokványosabb férfineveknél, akkor csapj le a Tamásra, ami annyit tesz, csodálatos. Most pedig jöjjenek a szépséget sugárzó lánynevek!

szepseget jelento lanynevek
szepseget jelento lanynevek (1)
szepseget jelento lanynevek (2)
szepseget jelento lanynevek (3)
szepseget jelento lanynevek (4)
szepseget jelento lanynevek (5)
szepseget jelento lanynevek (7)
szepseget jelento lanynevek (8)
szepseget jelento lanynevek (6)
szepseget jelento lanynevek (9)

Nyitókép: Getty Images – FluxFactory

Exit mobile version